Κυκλοφορεί η πρώτη συναρπαστική περιπέτεια του Διονύση Φάκου σε κόμικ-βιβλίο με την ονομασία «London» από τις εκδόσεις «το Δόντι».

London

Ένας κυνηγός επικηρυγμένων, ονόματι Σεθ, ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο για να πιάσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ανακαλύπτουμε ότι οι δυο τους είναι αδέρφια. Ο Τζακ είναι στην πραγματικότητα ο βιβλικός Κάιν και ο Σεθ είναι ο μικρότερος γιος του Αδάμ και της Εύας, ο οποίος θέλει να σκοτώσει τον Καιν για να εκδικηθεί τον θάνατο του μεσαίου αδελφού τους, Αβελ. Ο Κάιν είναι πλέον βρικόλακας, ενώ ο Σεθ ειναι λυκάνθρωπος…

Κυκλοφόρησε από το «Δόντι» το κόμικ «London» Διονύση Φάκου. Το «London» παρουσιάστηκε με επιτυχία τον Δεκέμβριο στο διήμερο Athenscon στην Αθήνα και σύντομα αναμένεται η παρουσίασή του στην Πάτρα. Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας τριλογίας στην οποία θα απαντηθούν και πολλά από τα ερωτήματα που δημιουργούνται στον αναγνώστη.

Διονύσης Φάκος

Ο Διονύσης Φάκος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών. Ζει στην Πάτρα. Βρείτε τον στο facebook στη σελίδα Comic Art By Dennis Fakos και στο προσωπικό του προφίλ Dionusios Fakos. Το «London» είναι η πρώτη του έκδοση.

Εκδόσεις το «Δόντι»

Οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ λειτουργούν από το 1998 με έδρα την Πάτρα. Αντικείμενό τους είναι η έκδοση βιβλίων και περιοδικών, καθώς και ο σχεδιασμός και η επιμέλειά αυτών.

Σημαντικό ρόλο για τις εκδόσεις παίζει η διάσωση, καταγραφή και έκδοση των σημαντικότερων στιγμών της ιστορίας της Πάτρας, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς.

Παράλληλα έχουν εκδώσει τα λευκώματα «Δήμαρχοι Πατρέων: 1833 – 2006» και «Αγρίνιο: Δήμαρχοι και Δημαρχίες 1833 – 2007» ενώ έχουμε επιμεληθεί τον Α’ τόμο του λευκώματος «Βραχναίικα – Μονοδένδρι: Αρχαιολογία του τοπίου και τοπική ιστορία» που εκδόθηκε από το Δήμο Βραχναιίκων (συγχωνεύτηκε με το Δήμο Πατρέων μετά τις εκλογές του 2010), αποτυπώνοντας έτσι την ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πληροφορίες για το βιβλίο

  • Τίτλος: London
  • Συγγραφέας – Εικονογράφος: Διονύσης Φάκος
  • Κατηγορία: Κόμικ
  • Έκδοση: Το Δόντι
  • ISBN: 978-960-9772-49-5
  • Τιμή: 8,00
Προηγούμενο άρθροΔαιμονισμένοι του Φ. Μ. Ντοστογιέφσκι από τον Θοδωρή Αμπαζή στο Εθνικό Θέατρο
Επόμενο άρθροΗ Ελένη Δήμου σε μια «Υπόθεση Καρδιάς» για τρία Σάββατα στην Ρότα