Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»: 15/9, ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης

Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»: 15/9, ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 το βράδυ στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης. Η τελευταία, με αφορμή την συμπλήρωση 95 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης τιμά τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Ο Μικρασιατικής καταγωγής συνθέτης, πρόκειται να παρευρεθεί στην εκδήλωση, κατά την οποία θα ανακηρυχθεί επίτιμος Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές τους αξιόλογους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Σοφία Παπάζογλου. Έτσι ο συνθέτης επιστρέφει στον τόπο του με μια μεγάλη λαϊκή συναυλία που θα περιλαμβάνει, εκτός από τα λαϊκά και άλλα σημαντικά και αγαπημένα τραγούδια.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» πλαισιωμένη από τους ερμηνευτές Γεράσιμο Ανδρεάτο και Σοφία Παπάζογλου στης 15/9 σε μία μοναδική συναυλία στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης.
Η Εστία Νέας Σµύρνης στέκει µεγαλοπρεπής και συνεχίζει να λειτουργεί ως φάρος πολιτισµού του Ελληνισµού της Ανατολής. Πυξίδα για το µέλλον εξακολουθεί πάντα να αποτελεί η αρχική αποστολή της, την οποία επιτελεί χωρίς παρέκκλιση. Το βλέµµα της Εστίας, όµως, στρέφεται πλέον ακόµη περισσότερο στις νεότερες γενιές.
Το όραµα και συνάµα το στοίχηµα της Εστίας είναι να καταφέρει να προσελκύσει όλους τους νέους ανθρώπους που δεν έχουν καµία µνήµη, όπως είναι φυσικό, πέραν ενδεχοµένως από κάποιες διηγήσεις συγγενών, που µπορεί να φαντάζουν πολύ µακρινές. Σχεδόν φανταστικές. Το όραµα, λοιπόν, της Εστίας είναι να προσελκύσει τους νέους ανθρώπους και να τους µεταλαµπαδεύσει το πνευµατικό και ιστορικό µεγαλείο του Μικρασιατικού Ελληνισµού. Για να µην πέσει ποτέ στη λήθη.
Έτσι, διοργανώνει συναυλία, προς τιμήν του Μικρασιατικής καταγωγής και με αφορμή τα 92α γενέθλιά του, Μίκη Θεοδωράκη.
Ερμηνευτές Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου πλαισιωμένοι μουσικά από την μοναδική Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Ο συνθέτης θα είναι παρόν.

Πληροφορίες για την συναυλία που ετοιμάζει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στην ΕΣΤΙΑ Ν.Σμύρνης

  • Ημερομηνία: 15 Σεπτεμβρίου 2017
  • Ώρα Έναρξης: 20:30 το απόγευμα
  • Τοποθεσία: Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, Νέα Σμύρνη, Αττική
  • Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2109333702
  • Σελίδα Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης»
  • Ελεύθερη Είσοδος 

 

Διαβάστε περισσότερα Μουσικά Νέα εδώ 
Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή