Νέα διάκριση για το Kensho Fine Dining Restaurant της Μυκόνου

Νέα διάκριση για το Kensho Fine Dining Restaurant της Μυκόνου

World Luxury Restaurant Awards
World Luxury Restaurant Awards

Νέα μεγάλη διάκριση για τα πιάτα του  Kensho Fine Dining Restaurant στην Μύκονο. Το εστιατόριο που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική και πολυτέλεια, επανέρχεται στο προσκήνιο του γαστρονομικού γίγνεσθαι με μια πολύ σημαντική διάκριση. Συγκεκριμένα, την ανάδειξη του σε Global Winner in the Best Food Styling / Presentation Category, των βραβείων World Luxury Restaurant 2017.

Kensho-Restaurant
Λεπτομέρειες διακόσμησης του Κensho Restaurant
World Luxury Restaurant Awards

Τα World Luxury Restaurant Awards αποτελούν έναν θεσμό που προωθεί τον υγιή ανταγωνισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη των εστιατορίων πολυτελείας. Τα βραβεία αποτελούνται από 81 κατηγορίες. Tα εστιατόρια μπορούν να επιλέξουν, μέσα από την λίστα των κατηγοριών, σε ποιες θα διαγωνιστούν.

Σκοπός των βραβείων είναι να υπογραμμίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εστιατορίων, αλλά και να προωθήσουν τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Φυσικά, όλα αυτά στο πλαίσιο της αναβάθμισης των standards των εστιατορίων πολυτελείας. Τα κριτήρια επιλογής των εστιατορίων βασίζονται σε τρεις βασικούς παράγοντες. Αρχικά, την εσωτερική διακόσμηση. Η αίθουσα του εστιατορίου και η διακόσμηση των τραπεζιών θα πρέπει να είναι εκλεπτυσμένης αισθητικής και να αποπνέουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, η υψηλή ποιότητα φαγητού. Αυτό δεν συνεπάγεται μόνο γευστικό φαγητό, αλλά και την κατάλληλη παρουσίαση του. Οι σεφ θα πρέπει να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια κατά την διακόσμηση του πιάτου τους. Τέλος, ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας  είναι η υψηλή ποιότητα του σέρβις.

Η διαδικασία επιλογής του νικητή, βασίζεται στην συνολική εμπειρία που μπορεί να έχει κανείς στο εστιατόριο. Το εύρος του μενού, η ποιότητα του φαγητού, η παρουσίαση και το σέρβις είναι τα επιμέρους συστατικά που συνθέτουν το όλον του εστιατορίου. Η ψηφοφορία γίνεται στο μεγαλύτερο τμήμα της από επισκέπτες. Ωστόσο συμμετέχουν και ειδικοί της εστίασης. Σημαντικό είναι ότι το μέγεθος της επιχείρησης, δεν λαμβάνεται υπόψη. Με αυτόν τον τρόπο δίνονται ισάξιες ευκαιρίες ανάδειξης και στις μικρές επιχειρήσεις.

 

 Η διάκριση του Kensho Fine Dining Restaurant

Το εστιατόριο Kensho Fine Dining Restaurant απέσπασε από την πρώτη στιγμή πολύ θετικά σχόλια.Αυτά αφορούσαν τόσο την αισθητική του όσο και για την ποιότητα του φαγητού.

O σεφ του εστιατορίου Γιώργος Στυλιανουδάκης  ξεχωρίζει για την ικανότητα του να προσεγγίζει με μοντέρνο τρόπο την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Οι παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, παρουσιάζονται σαν ένα είδος μοντέρνας τέχνης. Η παρουσίαση των πιάτων γίνεται κάθε φορά με ευφάνταστους τρόπους.Γεγονός που αποδεικνύεται και από την ανάδειξη του εστιατορίου σε Global Winner in the Best Food Styling / Presentation Category, των βραβείων World Luxury Restaurant 2017.

Kensho-Fine-Dining-Restaurant
Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης κατά την παρουσίαση ενός πιάτου.

Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης με την υποστήριξη του pasty σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό γαστρονομικό προφίλ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.  Μοναδικά αρώματα, δυνατές γεύσεις, μοντέρνες προσεγγίσεις και καλλιτεχνική παρουσίαση των πιάτων προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, η οποία πλέον αναγνωρίζεται και σε διεθνές επίπεδο.

Πληροφορίες:

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply