Ο Γιώργος Καγιαλίκος, εκθέτει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην Galerie Δημιουργών τραγούδια της δισκογραφίας του από το 2011 έως σήμερα. Από τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια» στην «Φυγή» και από το «Και εσείς καλύτερα» στο «Κρύσταλλο του κόσμου», ο συνθέτης μας ταξιδεύει με την αισθαντική του φωνή σε μία εφ’ όλης της ύλης συναυλία.

Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς και τους φίλους – συνοδοιπόρους ερμηνευτές θα μας υπενθυμίσουν πως «αυτή η μουσική» έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Συμμετέχουν φιλικά οι  ερμηνευτές: Γιοβάννα, Εύα Θωμοπούλου, Ιφιγένεια Κορολόγου, Γιάννης Λεκόπουλος, Χρήστος Στασινόπουλος και Βικτωρία Ταγκούλη.

Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου  -Κλαρινέτο: Μαρίνος Γαλατσινός

Η Galerie Δημιουργών μας συστήνεται

Η αγάπη μας για την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Γνώση, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε έναν χώρο με φόντο ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον που στολίζει τον «καμβά» της Galerie Δημιουργών στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς. Ο χώρος μας είναι ανοιχτός να φιλοξενήσει και να αγκαλιάσει νέους δημιουργούς, νέες ιδέες, καθώς και καταξιωμένες προσωπικότητες σε όλους τους τομείς, που πλαισιώνουν την διαχρονικότητα της ουσιαστικής σκέψης και δημιουργίας.

Η Galerie Δημιουργών είναι ένας μοναδικός χώρος έκφρασης για συνθέτες, λογοτέχνες, ποιητές, ηθοποιούς, συγγραφείς, σολίστες, γλύπτες, ερμηνευτές, ομιλητές, εκδότες, καθηγητές, εικαστικούς, ζωγράφους, σκηνοθέτες, φωτογράφους αλλά και για επιστήμονες από τους τομείς : της Ιστορίας, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχολογίας, της Νομικής, της Οικονομικής Επιστήμης και της Αρχιτεκτονικής.
Μέσα από την απαράμιλλη διεπιστημονικότητα και με γνώμονα την γνώση, έχουμε ως σκοπό να εκφραστείτε και εσείς μαζί με εμάς, με συνοδοιπόρους την Διαλεκτική και την συμμετοχή σας στα προγράμματα μας που περιλαμβάνουν σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις, συνέδρια και δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες κάθε ηλικίας.

Σας περιμένουμε στον Πολυχώρο της Galerie Δημιουργών….. Θα χαρούμε να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Γνώση του αύριο…

Γιώργος Καγιαλίκος «Αυτή η  μουσική» – Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Galerie Δημιουργών
  • Διεύθυνση: Χελιδονούς 28, Κηφισιά
  • Ώρα Προσέλευσης: 20:45
  • Ώρα έναρξης: 21.00
  • Ημέρα Παράστασης: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
  • Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
  • Links: Facebook Page, Web Page
  • Πρόσβαση με ΜΜΜ: Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
  • Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 6251732

 

Προηγούμενο άρθροLAB-BOX, μια ιδιαίτερη πρόταση για τη φωτογραφία φιλμ
Επόμενο άρθροΜπάμπης Τσέρτος «Της Καρδιάς Τα Πάθη» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη