Έκθεση Ζωγραφικής "Inner Vision"Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Juana Page με τίτλο Inner Vision. Με όχημα τη ζωγραφική και τις μεικτές τεχνικές, ερευνά θέματα όπως οι μνήμες και ο χώρος.

 

 

 

 

 

 

 

Στο έργο της διαφαίνεται μία προσπάθεια πλησιάσματος του συναισθηματικού και ψυχολογικού κόσμου του ανθρώπου. Δημιουργούνται διαστάσεις όπου όλα τα στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα μεταμορφώνονται και αναγεννιούνται. Έτσι, διαμορφώνεται ένα έργο που προκαλεί στο θεατή αισθήσεις συνδεόμενες με την πρωτόγονη μνήμη και γη.Ενσωματώνοντας  το ράψιμο στο πλαίσιο της διαδικασίας εκχώρησης νέων στρωμάτων, προσδίδει στο έργο μια πιο ανάγλυφη υφή.Μια διαφορετική πραγματικότητα αποκαλύπτεται, εκθέτοντας τον θεατή σε νέες έννοιες.

 

Η Juana Page..


Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Κόρδοβα της Αργεντινής, ενώ αργότερα συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη.Χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνικές, ανάμεσα στις οποίες είναι η ζωγραφική με ακριλικά και ανάμικτα υλικά.

 

 Πληροφορίες 


Διάρκεια έκθεσης: 12-29 Νοεμβρίου 2014
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη & Πέμπτη 11:00-19:00 και Σάββατο 11:00-15:00
Γρ. Αυξεντίου 1 & Κασσαβέτη 18, Κηφισιά
Tηλ:2108019975

Είσοδος ελεύθερη

 

Προηγούμενο άρθρο«Πατριδογνωσία ή τίποτα πια δεν είναι για συγγνώμη», μια μικρή επιθεώρηση τσέπης στο θέατρο Αλκμήνη
Επόμενο άρθρο“MetamMorfosis” από τη θεατρική ομάδα Splish-Splash στον Πολυχώρο Vault