Το Jazzpoint υποδέχεται τους Ilias and The Notorious Troupe και την Ilse Huizinga στον ατμοσφαιρικό του και φιλόξενο χώρο. Οι Ilias and The Notorious Troupe ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από τις 17 Ιανουαρίου και κάθε δεύτερη Τετάρτη, ενώ η Ilse Huizinga θα πραγματοποιήσει μια συναρπαστική μουσική παράσταση τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

Το Jazzpoint φιλοξενεί από τις 17 Ιανουαρίου τους Ilias and The Notorious Troupe

Οι Ilias and The Notorious Troupe απέκτησαν σπίτι! Από αυτή την Τετάρτη και κάθε δεύτερη Τετάρτη μπορείτε να τους βρείτε στο αγαπημένο Jazzpoint, Ακαδημίας 18 στο κέντρο της Αθήνας.

Επειδή η ζωή έχει τον ήχο που της δίνεις και θέλουμε το 2018 να είναι λίγο jazzy οι Ilias and The Notorious Troupe βάζουν τα καλά τους και με πιο Jazz και International ήχους κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα του έτους.

Η σύνθεση του σχήματος αποτελείται από τέσσερα άτομα και πιο συγκεκριμένα από πιάνο, μπάσο, κρουστά και φωνή. Ο ήχος των Notorious χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικές και απαλές μελωδίες των γνωστότερων ενορχηστρώσεων του Μεσοπολέμου ανα τον κόσμο που με ναυτίλο τον ρομαντισμό της εποχής αυτής έρχονται να σας ταξιδέψουν. Συνάμα οι χορευτικές Swing και Rock ‘n’ Roll επιτυχίες της εποχής, που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά τους, εγγυώνται μέσω του συνδυασμού του γρήγορου πιάνου με τους up beat ρυθμούς από τα κρουστά και το μπάσο να ξεσηκώσουν τους θαμώνες.

  • Τιμή εισόδου: 4€
  • Ώρα έναρξης:  22:30
Η Ilse Huizinga τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Jazzpoint

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, το Jazzpoint έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί την εκπληκτική τραγουδίστρια Ilse Huizinga, μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες του Άμστερνταμ.

Η llse δεν είναι απλά μια τραγουδίστρια, αλλά μια αφηγήτρια ιστοριών. Με τον πλούσιο, ζεστό τόνο και την καθαρότητα της φωνής της, μας ταξιδεύει με έναν μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα που δεν κατέκτησε τυχαία την χώρα της και σίγουρα θα κατακτήσει και τη δική μας. Με ευαισθησίες αλλά και χιούμορ, καταφέρνει να αγγίξει όποιον βρίσκεται κοντά της!

Η ικανότητά της να «χωράει» οκτάβες μέσα σε μία και μόνο συλλαβή και η αψεγάδιαστη και τρυφερή φωνή της κάνουν τις λέξεις να παιχνιδίζουν μέσα στην ψυχή.

Η Ilse έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Από την Κίνα μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και από τη Ρώμη μέχρι την Πράγα. Η ίδια διδάσκει on line μαθήματα Jazz, έχοντας δημιουργήσει τη γνωστή Jazz Singers Academy.

Jazzpoint
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, το Jazzpoint έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί την εκπληκτική τραγουδίστρια Ilse Huizinga, μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες του Άμστερνταμ

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το 8ο άλμπουμ της «Here’s to Maya Angelou». Σε αυτό τραγουδάει αυθεντικά κομμάτια βασισμένα στον Αμερικάνο ποιητή Maya Angelou.

Σημερα, η Ilse Huizinga θεωρείται- από τον καταξιωμένο οδηγό «The Jazz Singers» του Scott Yanow- μία από τις 500 σημαντικότερες ερμηνεύτριες στην παγκόσμια ιστορία της Jazz!

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Jazzpoint θα εμφανιστεί για πρώτη φορά και θα παρουσιάσει αγαπημένα, γνωστά κομμάτια μαζί με την ελληνική jazz μπάντα που ηγείται ο καταξιωμένος πιανίστας, Δημήτρης Καλαντζής.

Απολαύστε μια μοναδική βραδιά σε αποκλειστική πρώτη εμφάνιση! Στο στέκι που αγαπάει την αυθεντική Jazz μουσική από μια τραγουδίστρια διεθνούς βεληνεκούς που θα σας μαγέψει!

  • Τιμή εισόδου: 5€
  • Ώρα έναρξης:  22:00
Πληροφορίες για τα μουσικά γεγονότα:

  • Ημέρες διεξαγωγής: Ilias and The Notorious – 17/01 και κάθε δεύτερη Τετάρτη , Ilse Huizinga – 21/01
  • Χώρος: Jazzpoint
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 18, Σύνταγμα, Αθήνα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9803398
  • Facebook
  • Χορηγός επικοινωνίας: artic.gr
artic.gr
artic.gr

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ

 

 

Προηγούμενο άρθροΝΙ όπως New Irrationalism | στη Πινακοθήκη Βογιατζόγλου
Επόμενο άρθροΟι «Τρόπος» στο Μπαράκι της Διδότου στις 20 Ιανουαρίου