Οι εκδόσεις «Κίχλη» σας προσκαλούν στη γιορτή, που θα γίνει με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Ιστορίες απ’ όλον τον κόσμο μου» της Παυλίνας Μάρβιν. Η εκδήλωση-γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, στις 8:00 μ.μ., στο «Concerto Café» (εντός της στοάς του Εθνικού Ωδείου).

Στην εκδήλωση για το νέο βιβλίο «Ιστορίες απ’ όλον τον κόσμο μου» θα συμμετάσχουν με ομιλίες, αναγνώσεις και άλλους τρόπους οι : Μαριάννα Δεβετζή, Έλη Δρίβα, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Γιώργος Θωμόπουλος, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Σωκράτης Καμπουρόπουλος, Γιώτα Κριτσέλη, Μάρω Μάνθου, Γιάννα Μπούκοβα, Αλεξάνδρα Πλαστήρα, Ιχάμπ Σαμπάνα, Χρήστος Σιορίκης, Δανάη Σιώζιου, Αγνή Στρουμπούλη, Ειρήνη Συνοδινού και Νάντη Χατζηγεωργίου.

Η συγγραφέας του βιβλίου «Ιστορίες απ’ όλον τον κόσμο μου» Παυλίνα Μάρβιν

Η Παυλίνα Μάρβιν γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, μεγάλωσε όμως στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε Ιστορία, και συνεχίζει. Μελέτησε ποίηση στο διετές εργαστήρι του Ιδρύματος Τάκη Σινόπουλου, κι από τότε δε σταμάτησε ποτέ. Υπήρξε συνεκδότρια του περιοδικού «Τεφλόν». Κείμενά της δημοσιεύονται σε έντυπα και διαδικτυακά περιοδικά.

Πληροφορίες για την εκδήλωση

  • Ημερομηνία: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
  • Τοποθεσία: «Concerto Café», εντός της στοάς του Εθνικού Ωδείου
  • Διεύθυνση: Μάγερ 18, Πλατεία Βάθη, Αθήνα
  • Ώρα: 8:00 μ.μ.
  • Τηλέφωνο: 2105243330
  • email: cafe@concerto.gr
Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα Ασγκάρ Φαραντί από την Ταινιοθήκη
Επόμενο άρθροΝατάσσα Νταϊλιάνη: «Το θέατρο με μία έννοια μιλάει πάντα για το τώρα»