Ηλέκτρα του Σοφοκλή – Ακρόαση για τον Χορό από το Εθνικό Θέατρο

Ηλέκτρα του Σοφοκλή – Ακρόαση για τον Χορό από το Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό θεάτρο πραγματοποιεί ακρόαση για τις ανάγκες του Χορού της καλοκαιρινής του παραγωγής Ηλέκτρα του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Θάνος Παπακωνσταντίνου και θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2018 στην Επίδαυρο και σε περιοδεία.

Συγκεκριμένα, αναζητά γυναίκες ηλικίας έως 40 ετών, επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές. Οι υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες στο τραγούδι και την κίνηση και να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Απαραίτητη είναι η ανάγνωση παρτιτούρας.

Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιες που θα επιλεγούν με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις.

Όσες κληθούν θα πρέπει να προετοιμαστούν σε υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους email. Οι υποψήφιες που επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους  σημείωμα και δύο φωτογραφίες (μία ολόσωμη, μία κοντινή). Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Κατάθεση βιογραφικών για την ακρόαση για την Ηλέκτρα του Σοφοκλή

Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από την Παρασκευή 22/12/17 μέχρι και την Παρασκευή 19/1/18 ηλεκτρονικά στο email  smdept@n-t.gr  με την ένδειξη στο θέμα του email  «Ακρόαση – ΗΛΕΚΤΡΑ 2018».

Η  ενημέρωση των υποψηφίων  στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email.  Όλες οι ενδιαφερόμενες που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους εντός προθεσμίας θα ειδοποιηθούν από το γραφείο σκηνής μέσω email για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην ακρόαση από την Τρίτη 23/1/18 μέχρι και την Πέμπτη  25/1/18.

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Εθνικό Θέατρο
  • Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 (Αθήνα)
  • Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 5288100
  • Official Site, Facebook

 

 

Διαβάστε περισσότερα θεατρικά νέα εδώ

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply