Το συγκρότημα Hirollers θα εμφανιστεί στη σκηνή του Στράτου για ένα μοναδικό μουσικό Live, το βράδυ του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου. Οι Hirollers παίζουν Swing και Rock n’ Roll. Τα κιθαριστικά ριφάκια,το κοντραμπάσσο,το ρυθμικό drum-beat, το πιάνο, και τά ξεσηκωτικά σαξόφωνα σίγουρα θα παρακινήσουν το κοινό για χορό ακόμη και τους μη χορευτές.

Παίζουν διασκευές αλλά παρουσιάζουν και τα τραγούδια των 3 c.d τους
– Hirollers Boogie (2010),
– Juke Joint (2012) &
– Swing and Roll (2014)

Το SWING και το Rock n’ Roll μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την δύσκολη σημερινή μας πραγματικότητα. Είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε και να χορέψουμε μια μουσική φτιαγμένη μέσα σε δύσκολες εποχές σαν αυτήν την σημερινή… Μπορεί οποιοσδήποτε να χορέψει χωρίς να ξέρει τον συγκεκριμένο χορό γιατί από μόνη της η μουσική σε κάνει να την νιώσεις .

Είναι σίγουρα ένα τρελό πάρτυ…

Μπορείτε να βρείτε τους Hirollers: 

Wix Page
email address
facebook page

Λίγα λόγια για το καφενείο “στου Στράτου”

Πώς μπορεί να συνδέεται η Σέριφος με τη Φωκίωνος Νέγρη; Ο Στράτος με το καφενείο του αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέρη.
Μέσα στη Χώρα της Σερίφου, ο Στράτος μας υποδέχεται χρόνια τώρα σε ένα ιδιαίτερο καφενείο με απολαυστικά και πλουσιοπάροχα πρωινά, με την ομελέτα και τα αβγά με μπέικον να έχουν τον πρώτο λόγο. Το καφενείο περιμένει τους επισκέπτες του να έρθουν μετά τη θάλασσα, στα τραπεζάκια που δεσπόζουν στην υπέροχη πλατεία της Χώρας και να μείνουν εκεί μέχρι να εξαντληθούν από το ούζο, τα ρακόμελα και τους μεζέδες.
Το ίδιο (γευστικό ) σκηνικό συνεχίζεται, λοιπόν, και στην Κυψέλη, συγκεκριμένα, στη Φωκίωνος Νέγρη, όπου το κοσμικό κέντρο της αστικής Αθήνας του ’50 και του ’60 αναβιώνει μέσα από τις σελίδες του καταλόγου με ποιήματα του Ελύτη, του Σεφέρη, του Καβάφη και της Πολυδούρη.Τα ποιήματα αυτά συνοδεύονται εικόνες από τον Τσαρούχη- μαζί, φυσικά, με εκτενείς αναφορές στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Στου Στράτου, λοιπόν, η γεύση αναλαμβάνει να ενώσει στεριά και θάλασσα!

Hirollers Live στου Στράτου
Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 10.30μμ
Τοποθεσία: Μουσικό Καφενείο “στου Στράτου” Φωκίωνος Νέγρη 57, Κυψέλη.
Ελάχιστη κατανάλωση 10 €
τηλ κρατήσεων: 210 86 28 187

Χορηγός επικοινωνίας

artic-gr-logo

Προηγούμενο άρθροΟ Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Galerie δημιουργών
Επόμενο άρθροΦεστιβαλικές ημέρες: το Γ’ (και τελευταίο) μέρος στο 57ο ΦΚΘ