Οι Hats on, στην προτελευταία εμφάνισή τους για αυτή τη σεζόν, σας υποδέχονται από κοινού με το jazz κουαρτέτο του Κ. Στουραΐτη στα πλαίσια του φεστιβάλ Music now, στον πανέμορφο υπαίθριο χώρο του Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου Ζωγράφου, κάτω από το φως του φεγγαριού, με μία μοναδική μουσική έκπληξη.

Μέρες μουσικής στην πόλη του Ζωγράφου, σας έχουν ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην μουσική του διεθνούς κινηματογράφου που αγαπήσαμε, με παράλληλη προβολή πλάνων από κλασσικές ταινίες που ντύνουν μουσικά οι επιλογές τους. Ένα ταξίδι με οδηγό τους Hats On, από την Casablanca στο Παρίσι της Amélie, από το «σπουργιτάκι» της γαλλικής μουσικής στη Νέα Υόρκη του Frank Sinatra, με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς, και συνοδοιπόρους το K. Stouraitis Quartet σε original συνθέσεις και αγαπημένα jazz standards από το American Songbook.

Το κουαρτέτο αποτελούν ο κιθαρίστας Κωνσταντίνος Στουραϊτης με τους, Κίμωνα Καρούτζο στο κοντραμπάσο , Γιάννη Παπαδούλη στα τύμπανα και τον φλαουτίστα Λεωνίδα Σαραντόπουλο, ενώ οι Hats On αποτελούνται από τη Μαρία Μπλάνα και τον Βασίλη Πουλάκο στο τραγούδι, και τον Τάσο Χαλκίδη στο πιάνο.


Πληροφορίες για K. Stouraitis Quartet και Hats On στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
  • Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015
  • Ώρα Έναρξης: 21:00
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, Γ. Ζωγράφου 17 (Είσοδος από το ναό Αγ. Γεωργίου)
  • Hats On: Facebook Page | Facebook Event 
Προηγούμενο άρθροMagic Mike XXL – Η παρέα των στρίπερ επιστρέφει
Επόμενο άρθροCavewoman – Αναβολή παραστάσεων περιοδείας