Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στις 12 Αυγούστου στο Λουτράκι!

Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στις 12 Αυγούστου στο Λουτράκι!

Γιάννης Κότσιρας
Ο Γιάννης Κότσιρας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου θα παραθέσουν στις 12 Αυγούστου μια ξεχωριστή συναυλία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου θα παραθέσουν στις 12 Αυγούστου μια ξεχωριστή συναυλία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου. Μια ιδιαίτερη βραδιά, όπου θα παρουσιαστούν τραγούδια του ίδιου του Γιάννη Κότσιρα και άλλων μεγάλων συνθετών που έχουν αφήσει το δικό τους μουσικό αποτύπωμα και συναίσθημα στις καρδιές μας.

Ο Γιάννης Κότσιρας σε μια ιδιαίτερη συναυλία στο Λουτράκι!

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου συνεχίζοντας την παράδοσή της να συμπράττει με εξαιρετικούς ερμηνευτές τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας πολύ αξιόλογα προγράμματα που έτυχαν ευρείας ανταπόκρισης από το κοινό, έχει τη χαρά να συνεργαστεί φέτος με έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, τον Γιάννη Κότσιρα, το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Μια ξεχωριστή βραδιά με 70 μουσικούς επί σκηνής υπό την διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει επιλογές από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα, αλλά και πολύ σημαντικά τραγούδια Ελλήνων συνθετών, που θα ενορχηστρωθούν ειδικά για την παράσταση.

Θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κότσιρα

Ο Γιάννης Κότσιρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του θητεία στο τραγούδι το 1990, τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά στο ιστορικό «Περιβόλι τ’ ουρανού».

Έχει συνεργαστεί με την Χάρις Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μανώλη Λιδάκη, το Νίκο Αντύπα, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Μακεδόνα και άλλους. Από το 2010 έχει ξεκινήσει η συνεργασία του με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Yasmin Levy με την συμμετοχή του σε συναυλίες της, σε Ελλάδα και Ισραήλ.

Έχει γράψει στίχους και μουσική για τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Κούτρα, τον Δημήτρη Μπάση, τη Ραλλία Χρηστίδου, τη Σαλίνα και τη Σοφία Στρατή.

Επίσης έχει συνεργαστεί σε συναυλίες και δισκογραφικά στα σημαντικότερα έργα του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίμη Πλέσσα.

Συνολικά Από το 1996, έχει κυκλοφορήσει 15 προσωπικούς δίσκους, οι περισσότεροι εκ των οποίων διακρίθηκαν ως χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας τα 1,5 εκατομμύρια σε πωλήσεις και έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 συναυλίες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες για τη συναυλία:

  • Ημέρα: Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
  • Χώρος: 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου
  • Διεύθυνση: Τέρμα Μπολέτη και Ρήγα Φεραίου, Τ.Κ: 20 300, Λουτράκι
  • Ώρα έναρξης: 21:30
  • Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο
  • Προπώληση εισιτηρίων στα κάτωθι καταστήματα: Λουτράκι: Χαρτομανία, Οπτικά Μήτρου, Ύφος, Maroon, BeeLoo, Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Άγιοι Θεόδωροι: Cine Club, Κόρινθος: Βιβλιοπωλείο Οικονόμου, ηλεκτρονικά στο ticketservises και στην Αθήνα στην Πανεπιστημίου 39, Αθήνα ( τηλ: 210 7234567).
  • Facebook 

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply