Έκθεση ζωγραφικής «Φύσις κοιμωμένη» από την Λένα Καφαντάρη | στην γκαλερί του...

Έκθεση ζωγραφικής «Φύσις κοιμωμένη» από την Λένα Καφαντάρη | στην γκαλερί του Black Duck

Έκθεση ζωγραφικής «Φύσις κοιμωμένη» από την Λένα Καφαντάρη | στην γκαλερί του Black Duck
Η γκαλερί του Black Duck υποδέχεται το 2018, με μια έκθεση ζωγραφικής που αποτυπώνει την μαγεία των αντικειμένων. Η έκθεση της Λένας Καφαντάρη έχει τίτλο «Φύσις κοιμώμενη» και θα διαρκέσει από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 έως τo Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018.

Η γκαλερί του Black Duck υποδέχεται το 2018, με μια έκθεση ζωγραφικής που αποτυπώνει την μαγεία των αντικειμένων. Η έκθεση της Λένα Καφαντάρη έχει τίτλο «Φύσις κοιμώμενη» και θα διαρκέσει από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 έως τo Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018.

«Ως παιδί παρατηρούσα τη μητέρα μου να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεση των μπιμπελό επάνω στον μπουφέ. Η αξία που έδινε στη σχέση μεταξύ τους με έκανε να τα φαντάζομαι ζωντανά. Σαν να περίμενε να κοιμηθούν για να αλλάξει τις θέσεις και τη σχέση μεταξύ τους. Έτσι ένιωσα για πρώτη φορά την ανάγκη αυτά τα αντικείμενα να τα ζωγραφίσω και να αποτυπώσω κρυφά τους, στον ύπνο τους, την μαγεία που ίσως κι αυτά αγνοούσαν ότι έχουν. Αυτή τη μαγεία αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας».

Λίγα λόγια την καλλιτέχνη Λένα Καφαντάρη

Η Λένα Καφαντάρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Deree College με ειδικότητα στα οικονομικά και εργάστηκε στους χώρους της διαφήμισης και της δισκογραφίας, ενώ παράλληλα ζωγράφιζε.

Φοίτησε στο εργαστήριο του ζωγράφου Γιώργου Ρόρρη (μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «Σημείο»).

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωγραφική. Είναι μέλος του εικαστικού επιμελητηρίου, έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και σε ατομικές.

Η Λένα Καφαντάρη έχει πάρει μέρος σε ποικίλλες ομαδικές, αλλά και ατομικές εκθέσεις. Μερικές από τις πιο σημαντικές ομαδικές εκθέσεις αποτελούν οι εκθέσεις, στη Τεχνόπολη «Γκάζι» για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ το 2007, στο  Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών το 2008, στη Γκαλερί Art 10 το 2009, στη  Γκαλερί της Έρσης το 2010 και στο Εργοστάσιο Καχραμάνογλου Κερατσίνι με την έκθεση εικαστικών τεχνών «Πόλεμος και Προσφυγιά» το 2017. Οι ατομικές εκθέσεις της καλλιτέχνιδας, έχουν πάρει μέρος στη Γκαλερί Χρυσηίς το 2011 και το 2018, στη Γκαλερί – πολυχώρος τέχνης Black Duck.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση «Φύσις κοιμωμένη»

  • Χώρος: Black Duck Multiplarte Cafe-Bar-Restaurant-Gallery, Χρήστου Λαδά 9α
  • Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στις 19.30
  • Διάρκεια έκθεσης: 23 Ιανουαρίου 2018 – 03 Φεβρουαρίου 2018
  • Ώρες και Ημέρες λειτουργίας: Καθημερινές και Σάββατα: 13.00 – 22.00
    Κυριακή: κλειστά
  • Είσοδος: Ελεύθερη
  • Επικοινωνία: 210 3234760 | Web: info@blackduck.gr
    www.blackduck.gr
Διαβάστε περισσότερα Εικαστικά Νέα εδώ

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply