Η Φωτογραφική Ομάδα «Διάφραγμα 26» διοργανώνει στις 17-19 Μαρτίου 2017 μαζί με τη συνεργασία του χώρου προβολής ταινιών “Cinemarian” (Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Αθήνα) το ετήσιο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «ΕΡΩΤΑΣ», όπως τιτλοφορείται φέτος. Την επιμέλεια αναλαμβάνει ο καλλιτέχνης Ανδρέας Κατσικούδης .

Καλλιτέχνες καλούνται να συμμετάσχουν ελεύθερα στο φεστιβάλ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους και οι καλλιτέχνες δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν για τη συμμετοχή τους. Επίσης στον χώρο δεν θα γίνουν πωλήσεις έργων των καλλιτεχνών.

Η επιλογή των προβαλλόμενων έργων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή με βάση την αισθητική του κάθε έργου ξεχωριστά αλλά και σε σχέση με τη δυνατότητά τους να συνδιαλλαγούν με τα υπόλοιπα. Έτσι ώστε να υπάρξει έτσι ένα πολυδιάστατο κι ενδιαφέρον φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ επικεντρώνεται στην προβολή του θέματος του έρωτα, όπως γνωστοποιείται και από τον τίτλο. Δεκτά είναι έργα από όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς. Αυτό σημαίνει ότι οι καλλιτέχνες μπορούν να συμμετάσχουν με έργα : ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, μουσικής, video art, performance, ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, μυθιστορημάτων κτλ. Εφόσον αυτά διατηρούν μια θεματική συνοχή.

Μερικές σχετικές πληροφορίες για το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «ΕΡΩΤΑΣ» .

Η ομάδα  «Διάφραγμα 26» διοργανώνει εδώ και πολλά χρόνια ετήσια φεστιβάλ με στόχο την προβολή της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας και για την αλληλογνωριμία των καλλιτεχνών. Με στόχο να δημιουργήσει έτσι έναν εποικοδομητικό διάλογο και δημιουργία συνεργασιών. Το τελευταίο τους φεστιβάλ ήταν το 2016 η «ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ» το οποίο τηρούσε την ίδια δομή και είχε ελεύθερη συμμετοχή και είσοδο για το κοινό, καλλιτεχνικό και μη.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ «ΕΡΩΤΑΣ» σημειώνεται ότι πρέπει να αποστείλουν την σχετική αίτηση (που παραθέτουμε παρακάτω) συμπληρωμένη μαζί με το έργο τους ή τη φωτογραφία του. (Ανάλογα με τη μορφή, μπορεί να αποσταλεί και με λινκ σε βίντεο ή εγγράφως). Τα έργα που θα επιλεγούν θα πρέπει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου να μεταφερθούν στον χώρο με ευθύνη του καλλιτέχνη.

Πληροφορίες για το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «ΕΡΩΤΑΣ»

Επικοινωνία: akatsikoudis@yahoo.com

Ιστοσελίδα της Ομάδας Διάφραγμα 26.

Ιστοσελίδα του επιμελητή Ανδρέα Κατσικούδη.

Η Σχετική Αίτηση για τους Ενδιαφερόμενους.

Προηγούμενο άρθροΒάσια Χρονοπούλου: «Προσεγγίσαμε ήρωες που δεν έχουν ταυτότητα και συνείδηση»
Επόμενο άρθροOρφέας Περίδης-Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino την Παρασκευή 3/2
Σταύρος Βαλσάμης
Φοιτητής του Παντείου Πανεπιστημίου. Tμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού. Κύριο ενδιαφέρον η κλασσική αναλογική και σύγχρονη φωτογραφία καθώς επίσης οι λογοτεχνικές και εικαστικές τέχνες.