Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 συνδιοργανώνεται συναυλία για τις επετείους του 1974, με τίτλο “Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια” στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, από την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), την Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.), τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Κενεβέζος. Τραγουδούν: Βασίλης Λέκκας, Κώστας   Χατζηχριστοδούλου, Δώρος Δημοσθένους  και Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχουν: Μιχάλης Βιολάρης, Υακίνθη Λάγιου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «΄Εμπνευσις» υπό τη διεύθυνση της Έλενας Καντάρη. Απαγγελία: Μαρίνα Αργυρίδου. Ορχήστρα: Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Ρία Αναστασίου (βιολοντσέλο), Βασίλης Χατζηλούκας (κιθάρα), Νίκος Πολίτης (κοντραμπάσο), Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι) και Βάσος Αργυρίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις). Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βάσος Αργυρίδης.

Θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάριου Τόκα, Δημήτρη Λάγιου, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Βάσου Αργυρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Ανδρέου.Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγική υποστήριξη της CYTA  Ελλάδος   και   της  Cybarco. Επίσημος χορηγός αερομεταφορών η Aegean και χορηγός φιλοξενίας το ξενοδοχείο Athens Cypria.

vasilis-lekkas-feugoun-mines-pane-xronia
Ο Βασίλης Λέκκας στη συναυλία “Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια”
Πληροφορίες για τη συναυλία “Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια”:
  • Τοποθεσία: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος)
  • Ημερομηνία: Κυριακή 24 Ιουλίου 2016
  • Ώρα: 21.00
  • Είσοδος ελεύθερη (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την
    προσέλευση με δελτίο εισόδου από τα ταμεία του Ιδρύματος)
  • Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3418579, Δευτέρα -Παρασκευή 11:00-14:00
Προηγούμενο άρθροThe Photobook Exhibition – Μουσείο Μπενάκη
Επόμενο άρθροΤο Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης, του Ντ. Λάγκερκραντζ
Έβελυν Ελένη
Τελειόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Της αρέσει να διαβάζει και να γράφει, να ακούει μουσική, να τραγουδάει και να χορεύει. Έχει αδυναμία στο καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις συναυλίες και τα ταξίδια.