Το Φεστιβάλ Βαρβάρας διοργανώνει στις 3, 4 και 5 Αυγούστου τρία μουσικά καλλιτεχνικά δρώμενα, όπου το κοινό πρόκειται να αγαπήσει.Την Πέμπτη 3/06 θα συμμετάσχουν η Μελίνα Κανά, ο Πάνος Παπαϊωάνου, οι RomRoyale και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Την Παρασκευή 4/06 ο Μάκης Σεβίλογλου και ο Βασίλης Καρράς, ενώ το Σάββατο 5/06 ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Ψαραντώνης και ο Ψαρογιώργης. Τρία βράδια με ατελείωτη μουσική και με καλλιτέχνες που αγαπάμε.

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας, ένας θεσμός που όλοι αγαπάμε !

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας είναι μια αποκλειστικά εθελοντική προσπάθεια που φέτος γιορτάζει με διαφορετικές μουσικές και όμορφη διάθεση. Ένα δροσερό τριήμερο καταμεσής του καλοκαιριού, μέσα σε δάσος από οξιές με θέα στις λίμνες. Φωνές του νερού, της γης και του αέρα ζωντανεύουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει με την παρουσία τους την προσπάθειά μας για το Φεστιβάλ Βαρβάρας. Ανάμεσα τους οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κούτρας, Χρήστος Θηβαίος, Γλυκερία, Ορφέας Περίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παντελής Θαλλασινός, Νίκος Ζερβουδάκης, Μπάμπης Στόκας, Μελίνα Ασλανίδου, Μαριώ,Χρόνης Αηδονίδης, Χάρις Αλεξίου, Άλκιστης Πρωτοψάλτη, Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη,Ε. Αρβανιτάκη,Θ. Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμας, Γ. Χαρούλης, Ν. Μποφίλιου, και πολλοί άλλοι.

Επιθυμία και παράκληση είναι η διάδοση του δρώμενου μιας και είναι μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό κλίμα που προσφέρει η Βαρβάρα (600μ. υψόμετρο), να αφουγκραστεί τη φύση καθώς και να γευθεί  την τοπική κουζίνα.

To camping είναι ελεύθερο με wc, ντουζιέρες, ρεύμα.

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στη Βαρβάρα Χαλκιδικής είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το «σήμερα» μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής. Γνωστοί καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Βαρβάρας Χαλκιδικής.

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό κλίμα που προσφέρει η Βαρβάρα (600μ. υψόμετρο), τη φυσική ομορφιά του τόπου και της ορεινής Χαλκιδικής καθώς και να γευθεί τη περίφημη τοπική κουζίνα. Την διοργάνωσή του έχει αναλάβει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβάρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις:

Φέτος στο Φεστιβάλ Βαρβάρας συμμετέχουν  :

Πέμπτη 3η Αυγούστου:

  • Μελίνα Κανά, Πάνος Παπαϊωάνου, RomRoyale στις 21:30
  • Ελεονώρα Ζουγανέλη στις 00:00

Παρασκευή 4η Αυγούστου:

  • Μάκης Σεβίλογλου στις 21:30
  • Βασίλης Καρράς στις 00:00

Σάββατο 5η Αυγούστου:

  • Διονύσης Σαββόπουλος στις 21:30
  • Ψαραντώνης –Ψαρογιώργης (Κρητική Βραδιά) στις 00:00
  • Τόπος: Βαρβάρα, Ορεινή Χαλκιδική
  • Τιμές εισιτηρίων: 35€ (για όλο το τριήμερο), 13€ (ημερήσιο-προπώληση), 15€ (ημερήσιο-ταμείο)
  • Facebook
Προηγούμενο άρθροΚρητική παραδοσιακή κουζίνα – στο λιμανάκι Μακρύ γιαλού
Επόμενο άρθροΗ ταινία ACCATTONE του Παζολίνι στον ΖΕΡΥΦΟ- Η θερινή απόλαυση των σινεφίλ