Το Jazz Point υποδέχεται την Ευσταθία και την Μαρία Κίτσου, δύο καλλιτέχνιδες που θα ενώσουν τους διαφορετικούς τους κόσμους με την παράσταση «Σε θέλω». Θα βρίσκονται εκεί στις 14, 21, 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου. Ένα μελωδικό ταξίδι στο χωροχρόνο με φόντο έρωτες σπουδαίων γυναικών του 19ου και 20ου αιώνα ξεκινά!

Δύο διαφορετικές φιγούρες στο Jazz Point

To Jazz Point είναι πλέον ο ιδανικός χώρος για τις γόνιμες καλλιτεχνικές συνευρέσεις κορυφαίων ονομάτων της τζαζ μουσικής. Βρισκόμενος στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί χώρο ενός εκλεκτού κοινού που αγαπάει την  διακριτική ακρόαση. Γι’αυτό άλλωστε επιλέγουν να παρουσιάσουν εκεί τους έρωτες των καταραμένων τους γυναικών η Ευσταθία και η Μαρία Κίτσου.

Έτσι οι δύο καλλιτέχνιδες, κατά την περίοδο των εορτών, ενώνουν τους διαφορετικούς κόσμους τους , το χιούμορ τους και τα «σε θέλω» τους παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη παράστασή τους, που ήδη έχει γίνει «talk of the town». Κι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο Jazz Point, γιατί η Μαρία Κίτσου και η Ευσταθία είναι κατά βάθος…Jazz!

Ευσταθία

Η Ευσταθία (Ευσταθία Μαντζούφα) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτης και στιχουργός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και σπούδασε στη Θεολογική σχολή Αθηνών. Γρήγορα όμως ασχολήθηκε με το τραγούδι, γράφοντας αρχικά στίχους και μουσική και τραγουδώντας στη συνέχεια.

Το 1998 μετείχε στον προκριματικό γύρο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Δεισδαιμόνα», δεν κατάφερε όμως να προκριθεί στον τελικό γύρο. Ευρύτερα γνωστή έγινε το 2005, όταν μετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Χωρίς εσένα», που απέσπασε το 3ο βραβείο. Έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Μιχάλη Δέλτα, τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, την Μελίνα Τανάγρη, τον Βαγγέλη Γερμανό και άλλους. Τέλος, η ίδια δημιούργησε το συγκρότημα «Ασταθείς».

Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις, απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Το 2009 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά «Καρυωτάκης», ενσαρκώνοντας το πρόσωπο της ποιήτριας Μαρία Πολυδούρη. Το 2012 κατέκτησε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την ερμηνεία στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφια και το 2008, για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στον βυθό» του Μαξίμ Γκόρκι.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Ημερομηνία: 14, 21, 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου
  • Χώρος: Jazz Point
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
  • Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 κι η παράσταση ξεκινά στις 22:30
  • Εισιτήρια: 5€
  • Τηλέφωνο κράτησης: 210-3235910, 6942022500
  • Facebook
Διαβάστε περισσότερα Μουσικά νέα εδώ
Προηγούμενο άρθροΟριακό Σημείο από τον Φώντα Ξενιό και τις εκδόσεις Θερμαϊκός
Επόμενο άρθροΜαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου – Μια ξεκαρδιστική κωμωδία χωρίς… αναστολές!