Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, που εξυμνεί την αγάπη και τον έρωτα, καλεί το κοινό ο ΟΠΑΝΔΑ και η χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Ο λόγος για τη συναυλία της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων Έρωτας είναι…, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στις 20.30 στον Πολυχώρο  «Άννα και Μαρία Καλουτά».

Η Χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή και με τη συνοδεία του Θάνου Μαργέτη στο πιάνο, θα ερμηνεύσει έργα από την Ρομαντική περίοδο και την Δημοτική ποίηση.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Λίγα λόγια για τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προέκυψε από τη συγχώνευση των Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης, Πολιτισμικού Οργανισμού και Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων. Αποστολή του νέου Οργανισμού είναι να προσεγγίσει τους πολίτες κάθε ηλικίας. Αυτό γίνεται μέσα από δράσεις, χώρους αναψυχής, πολιτισμού, άθλησης, εκπαίδευσης και δημιουργίας. Έτσι, τους δίνεται η δυνατότητα να έρθουν σ’ επαφή με την τέχνη, τον αθλητισμό, τις σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης αλλά και τις νέες τεχνολογίες.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων επιδιώκει μέσα από τα προγράμματά του να αναπτυχθούν νέες κοινωνικές προοπτικές. Αυτές οι προοπτικές θα προάγουν τις έννοιες της συλλογικότητας, της καινοτομίας και της ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας. Ακόμη σημαντικές είναι οι αξίες του εθελοντισμού, της ψυχοκινητικής υποστήριξης και μέσα στο πλαίσιο αυτό έχει σκοπό να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση.

Έρωτας είναι… από τη χορωδία του Δήμου Αθηναίων – Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου
  • Τοποθεσία: Πολυχώρος «Άννα και Μαρία Καλουτά»:
  • Διεύθυνση: Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος
  • Τηλέφωνο: 210-9344131
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Links: Event 
Προηγούμενο άρθροΤο μέλλον στις Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές
Επόμενο άρθροΤρωάς του Δημήτρη Δημητριάδη σε πανελλήνια πρώτη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης