Η Ελευθερία Πάτση επιστρέφει με «Άγριο Πάθος» στο Σταυρό του Νότου για να παρουσιάσει μία μοναδική μουσική παράσταση που θα λατρέψουμε! Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 25 Φεβρουαρίου και στις 11 Μαρτίου.

Ελευθερία Πάτση
Η Ελευθερία Πάτση σε μια μοναδική εκδήλωση στο Σταυρό του Νότου (CLUB)
Η Ελευθερία Πάτση σε μια μοναδική εκδήλωση στο Σταυρό του Νότου (CLUB)

Τη σύστησε στην πόλη μας η Μυρτώ Κοντοβά, δυο κυριακάτικα βράδια του Δεκέμβρη, με δυο live στο Σταυρό του Νότου. Τσαμπούνες, βιολιά, ηλεκτρικές κιθάρες, ανεξάντλητη ενέργεια και μια δυνατή performer που περιφέρεται αμέριμνη και θαρραλέα στις γέφυρες του ελληνικού τραγουδιού, από τη Βέμπο ως τη Βιτάλη, από τον Σαββόπουλο ως τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και από τον Μάρκο Βαμβακάρη ως τις Τρύπες. Η θεσσαλονικιά Ελευθερία Πάτση θύμισε στους Αθηναίους τη χρησιμότητα ενός  αναζωογονητικού πάρτι με συγκινητικές σιωπές και εκρηκτικά γιούπι. «Θέλω να κερδίσω την καρδιά αυτής της πόλης» είπε. Και την κέρδισε.

Μετά το «Δεν έχω λόγια» η Μυρτώ Κοντοβά και ο Βαγγέλης Τούντας της χάρισαν το «Άγριο Πάθος» , που κυκλοφόρησε μόλις από τη Feelgood και ήδη το ακούμε στα ραδιόφωνα, ένα τραγούδι παθιασμένο για ζωή, που επιτίθεται στη μοναξιά και στη κλεισούρα των πόλεων.

Για δύο ακόμα Κυριακές, στις 25 Φεβρουαρίου και στις 11 Μαρτίου, η Ελευθερία Πάτση επιστρέφει στην Αθήνα για να μας κουνήσει από τη θέση μας και να γεμίσει το κλαμπ του Σταυρού του Νότου με ένταση, τρυφερότητα και πάθος. Άγριο.

Μαζί της, οι καλύτεροι μουσικοί του σύμπαντος!

Κόνσεπτ, σκηνοθεσία, καλλιτεχνική διεύθυνση: Μυρτώ Κοντοβά

ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

  • Βαγγέλης Τούντας: ενορχηστρώσεις-βιολί-κιθάρα
  • Γιάννης Δημητριάδης: πιάνο – ακορντεόν
  • Κώστας Πατσιώτης: Κόντρα μπάσο
  • Δημήτρης Σιάμπος: ηλεκτρική και κλασική κιθάρα
  • Τάκης Βασιλείου: κρουστά
  • Γιώργος Παχής: μπουζούκι-μπαγλαμά-μαντολίνο
  • Γιάννης Σέρβος: τσαμπούνα
Λίγα λόγια για την Ελευθερία Πάτση

H Ελευθερία Πάτση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Στην ηλικία των 9 ετών άρχισε τις σπουδές της στην κλασική κιθάρα και στη συνέχεια πήρε πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης και ενορχήστρωσης – ενοργάνωσης. Από το 1997 εμφανίζεται σε πολυσύχναστες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Το 2005 φέρνει την συνεργασία σταθμό με τη Βίκυ Μοσχολιού.

Το 2010  σχηματίζει το δικό της μουσικό σχήμα. Tην ίδια περίοδο με τον Δημήτρη Οικονομίδη διασκευάζουν το κομμάτι «Ροζ γραβάτα»  (στίχοι- μουσική Σταμάτης Κραουνάκης) κάνοντας το πρώτο τους βήμα στο ραδιοφωνικό ακροατήριο.

Το 2011-2012 συνεργάζεται επί σκηνής με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην παράσταση «55», η οποία ταξιδεύει σε όλη την Βόρεια Ελλάδα με κορύφωση το φινάλε της στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Μάρτιο του 2012.

Το 2012 συμμετέχει στην παιδική μουσικο-χορευτικo-θεατρική παράσταση «Ένα σπίτι παραμύθια» σε κείμενο Λίνας Νικολακόπουλου, μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και σκηνοθεσία – χορογραφία Τατιάνας Μύρκου. Η Ελευθερία ηγήθηκε της καλλιτεχνικής ομάδας και εμφανίστηκε ως τραγουδίστρια- μουσικός ενώ πρωταγωνίστησε και στο θεατρικό κομμάτι της παράστασης. Το 2013 ξανασυναντήθηκε με τον Σταμάτη Κραουνάκη για έναν αριθμό παραστάσεων σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης .

Είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Κριό, αγαπάει με πάθος τα ζώα και εύχεται να μπορεί  να ζει από την τέχνη του τραγουδιού, χωρίς περιόδους εκπτώσεων.

Πληροφορίες για το μουσικό γεγονός:

  • Ημερομηνία διεξαγωγής: 25 Φεβρουαρίου και στις 11 Μαρτίου
  • Χώρος: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, club
  • Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
  • Ώρα έναρξης:  22:00
  • Είσοδος: 13€ με ποτό
  • Πληροφορίες-Κρατήσεις:  2109226975
  • Facebook
Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ
Προηγούμενο άρθροBatman #1: Το πρώτο κόμικ με το όνομα του αγαπημένου σούπερ ήρωα
Επόμενο άρθροΒρωμιά του Robert Schneider στο Θέατρο Σταθμός