Έκθεση δομικών υλικών και αρχιτεκτονικής Bau 2015

Από τις 19 έως και τις 24 Ιανουαρίου του 2015 θα πραγματοποιηθεί η κορυφαία έκθεση του κλάδου της οικοδομής BAU 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου Neue Messe München. Η BAU πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, με περισσότερους από 235,000 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 50,000 είναι συνεργάτες αρχιτεκτονικών  γραφείων & γραφείων μελετών.

 

     Με 18 επιχειρήσεις και περισσότερα από 800 τ.μ. κάλυψη αναμένεται να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2015. Οι εταιρείες, οι οποίες πρόκειται να συμμετάσχουν είναι οι: Alumil SA, Aluminco SA, G.Karamanlidis, Intermetal SA, Glasscon SA, PCA, ISOMAT SA, Alchimica SA., Markos Bolaris & Co.,  MarisPolymers SA, Makedoniki- Panidis SA, Helm Hellas SA, Tetoros H.& Co.,Pagouni SA, ACE- HELLAS SA, Domochemical SA, Vertical SA και Vlavianos SA.

      Στη BAU 2013 ένα μεγάλο κύμα επισκεπτών έφερε νέες τιμές ρεκόρ, την πρώτη παγκοσμίως έκθεση για αρχιτεκτονική, υλικά και συστήματα και θεμελίωσε πανηγυρικά τη θέση της ως πρώτη παγκοσμίως έκθεση του κλάδου της οικοδομής. Ο αριθμός των εκθετών  2013, ανήλθε στους 2,000.

     Ο στόχος των παρευρισκομένων είναι να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο αφού η έκθεση θεωρείται αποδεδειγμένα “ναυαρχίδα” στους τομείς του design & των κατασκευών, & φυσικά να συνάψουν προσοδοφόρες συνεργασίες για τα προσεχή χρόνια.Αναλυτικότερα, η BAU παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις σε όλες τις κατηγορίες των δομικών υλικών, αλλά και σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας και εξοικονόμησης ενέργειας κτιρίου.

     Οι τρεις κεντρικές θεματικές ενότητες της προσεχούς έκθεσης είναι:

– Intelligent Urbanization

– Buildings & Users και

– Energy – and Resource-Efficiency

     Παράλληλα με το εκθεσιακό μέρος, στο πλαίσιο της BAU διεξάγονται ειδικά events, παρουσιάσεις και workshops γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα του κλάδου.

     Το προφίλ της έκθεσης και τα οφέλη που αποκομίζουν οι συμμετέχοντες σε αυτή, παρουσιάσθηκαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, με κεντρικό ομιλητή τον κ. David Krebs, Exhibition Man ager της BAU.

     Εκτός από τον κ. Krebs, στην εκδήλωση μίλησαν παρουσιάζοντας τα οφέλη που έχουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη BAU, ο κ. Στ. Τζιρίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ISOMAT SA, νέος εκθέτης της BAU 2015 και ο κ. Γιώργος Φουντής, εκπρόσωπος της εταιρίας ALUMIL SA, από τους παλαιότερους εκθέτες.

   Περισσότερες πληροφορίες για εκθέτες και επισκέπτες, αλλά και κάρτες εισόδου επισκεπτών με μειωμένη τιμή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.bau-muenchen.com. Μπορείτε να απευθυνθείτε επίσης στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τηλέφωνα Αθήνα: 210/64.19.000 & 64.19.038 και Θεσσαλονίκη: 2310/327 733

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκαν οι εννιά ταινίες που θα διεκδικήσουν το Όσκαρ καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στην τελική κούρσα των πέντε
Επόμενο άρθρο«Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» δια χειρός Δημήτρη Μαυρίκιου στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας