ΕΚΠΛΗΞΗ 8 | Έκθεση υποστήριξης των αστέγων της Αθήνας

Το artAZ παρουσιάζει 13-15 Οκτωβρίου την ετήσια έκθεση ΕΚΠΛΗΞΗ 8, με σκοπό όπως κάθε χρόνο την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας. Η εικαστική πλατφόρμα του artAZ σε συνεργασία με πληθώρα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών επιστρατεύει την τέχνη για να υποστηρίξει το έργο της ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ΓΗ Κ44, στο Γκάζι.

H ΕΚΠΛΗΞΗ

Η ΕΚΠΛΗΞΗ του artAZ είναι μια διεθνής εκστρατεία που συσπειρώνει την καλλιτεχνική κοινότητα. Καθώς και χρησιμοποιεί την τέχνη σαν μέσο επίλυσης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων. H πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2009 και, μέσα από την αγάπη του κοινού, έγινε θεσμός.

Περισσότεροι από 2000 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο έχουν μέχρι στιγμής προσφέρει τα έργα τους αφιλοκερδώς, μέσα από 9 εκθέσεις φεστιβαλικού χαρακτήρα. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν μικρά έργα που διατίθενται σε ενιαία, συμβολική τιμή, ώστε να μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει τον σκοπό.

Ποια είναι η έκπληξη; Η ταυτότητα του καλλιτέχνη είναι μυστική και αποκαλύπτεται μετά την αγορά του έργου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιλέξουν έργα με μόνο οδηγό το προσωπικό τους γούστο. Στην ΕΚΠΛΗΞΗ συμμετέχουν καλλιτέχνες όλων των ειδικοτήτων, καταξιωμένοι και πρωτοεμφανιζόμενοι, μικροί και μεγάλοι, Έλληνες και διεθνείς. Αυτό που τους ενώνει είναι η διάθεση τους να κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο μέσα από τη δουλειά τους.

ΕΚΠΛΗΞΗ 8

Εκατοντάδες μικρά έργα σας περιμένουν και φέτος να γνωρίσετε το κοινωνικό πρόσωπο της Σύγχρονης Τέχνης και μαζί τις τάσεις και τα εικαστικά ρεύματα της εποχής.

Το πρώτο στάδιο της έκθεσης πραγματοποιείται online στο λήμμα «SURPRISE» του artAZ. Στη σελίδα της έκθεσης μπορείτε να δείτε τα έργα και να σημειώσετε τους κωδικούς αριθμούς της επιλογής σας προκαταβολικά. Νέα έργα προστίθενται μέχρι την τελευταία στιγμή. Μεταξύ 13-15 Οκτωβρίου 2017, η έκθεση μεταφέρεται στον χώρο ΓΗ Κ44, όπου θα πραγματοποιηθεί και η πώληση των έργων.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ. Τα πρώτα έργα έχουν ήδη αναρτηθεί online και η λίστα ανανεώνεται καθημερινά.

Παρακολουθήστε την ΕΚΠΛΗΞΗ 8 και μοιραστείτε τη δική σας ιστορία στα Social Media μέσα από τα hashtags #ekplixi8 και #surprise8.

Πληροφορίες

  • Χώρος: ΓΗ Κ44 | Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, 20:00
  • Διάρκεια έκθεσης: 13 – 15 Οκτωβρίου 2017
  • Διοργάνωση: artAZ & Κλίμακα
  • Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κολλάρου
  • Πληροφορίες: Email | Website
  • Πληροφορίες για την ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΚΟ εδώ.


Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή