Η Ειρήνη Κοξαράκη έρχεται με το πρώτο της τραγούδι «Στιγμές στο κενό» σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Νίκου Γουργιώτη. Το φθινόπωρο του 2017 αναμένουμε την νέα της δισκογραφική δουλειά με κομμάτια που πρόκειται να αγαπήσουμε.

«Στιγμές στο κενό», το νέο μουσικό κομμάτι που ερμηνεύει η Ειρήνη Κοξαράκη

Η Ειρήνη Κοξαράκη ,ως νέα ερμηνεύτρια, παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι που αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου album που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Πρόκειται για την δυναμική και υποβλητική μπαλάντα « Στιγμές στο κενό» σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Νίκου Γουργιώτη. Με ροκ αλλά και μελωδικά ηχοχρώματα που αναδεικνύουν  την ζεστή χροιά της φωνής της και ταυτόχρονα την δυναμική της διάθεση. Ένα τραγούδι που ακροβατεί ανάμεσα στην ερωτική επιθυμία και την προσωπική ισορροπία.

Ακούστε το δυνατά και γνωρίστε μια νέα ελπιδοφόρα φωνή!

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Κοξαράκη

Η Ειρήνη Κοξαράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Η αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε σε ηλικία εφτά ετών να ξεκινήσει μαθήματα πιάνου και θεωρητικών στο «Εθνικό Ωδείο», ενώ δεν έλειπε η συμμετοχή της από χορωδίες και εκδηλώσεις του ωδείου.

Ακολούθησαν μαθήματα κλασικού τραγουδιού στο «Εθνικό Ωδείο» και στη συνέχεια μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο εργαστήρι φωνητικής της καθηγήτριας Λουκίας Φρατσέα. Το 2012 πήρε το πτυχίο της στο σύγχρονο τραγούδι από το ωδείο «Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών» με καθηγητή το Νίκο Γουργιώτη. Παρόλο που στο μεταξύ πήρε το πτυχίο της στο Marketing, ο χώρος της μουσικής την είχε κερδίσει ήδη.

Ψάχνοντας τη μουσική της ταυτότητα, περιπλανήθηκε σε διάφορα μουσικά σχήματα από το 2007 έως το 2009, καταλήγοντας σε μία μόνιμη συνεργασία που κράτησε έξι χρόνια (2009 έως 2015),  με το μουσικοσυνθέτη Νίκο Γουργιώτη. Το 2016 ξεκίνησε την προσωπική της πορεία στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

Βασικός συνεργάτης της είναι ο Φώτης Richard Κοκαβέσης, ο οποίος επίσης συμμετείχε ως μουσικός στη μπάντα του Νίκου Γουργιώτη. Μαζί δημιούργησαν το δικό της μουσικό σύνολο με σκοπό την παρουσίαση της προσωπικής της δουλειάς καθώς και αγαπημένων έντεχνων-ροκ τραγουδιών διασκευασμένων πάνω στο μουσικό της χαρακτήρα. Ο Φώτης έχει αναλάβει την επιμέλεια  και την ενορχήστρωση του προγράμματος ενώ παράλληλα συμμετέχει ως μουσικός στο σχήμα.

Πρόσφατα παρουσίασε  το πρώτο της τραγούδι  με τίτλο «Στιγμές στο κενό», ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί και το επόμενο με τίτλο «Άνοιξε τα μάτια», και τα δύο σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του Νίκου Γουργιώτη.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του Φώτη Richard Κοκαβέση, συγκεντρώνει υλικό για την επόμενη προσωπική της δουλειά, η οποία θα αποτελείται από πέντε τραγούδια.

Ακούστε το νέο τραγούδι που ερμηνεύει η Ειρήνη Κοξαράκη:

Facebook 

 

Προηγούμενο άρθροThis One Summer: Μια καλοκαιρινή ιστορία ενηλικίωσης – Η νέα graphic novel της Mariko Tamaki
Επόμενο άρθροΑρετή Κοκκίνου – Θέλμα Καραγιάννη: «Το σώμα της αγάπης» από το cd «Η Ζωή στο Βασίλειο του Τίποτα»