Η Ειρήνη Κοξαράκη γεμάτη όρεξη για δουλειά ξεκινά πλέον της προσωπική της πορεία στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 η Ειρήνη Κοξαράκη έρχεται «στου Στράτου»  με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς για μια έντεχνη βραδιά με πολλά ροκ στοιχεία. Αυτά είναι άλλωστε και τα αγαπημένα μουσικά είδη της Ειρήνης. Μαζί της είναι οι μουσικοί Στέλιος Τσάκας, Κοκαβέσης Φώτης Richard και ο Σάκης ΓκαΪτατζής.

Ποια είναι η Ειρήνη Κοξαράκη

Η Ειρήνη Κοξαράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία εφτά ετών ξεκινήσε μαθήματα πιάνου και θεωρητικών στο «Εθνικό Ωδείο» ενώ δεν έλειπε η συμμετοχή της από χορωδίες και εκδηλώσεις του ωδείου. Ακολούθησαν μαθήματα κλασσικού τραγουδιού στο «Εθνικό Ωδείο» και στη συνέχεια μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο εργαστήρι φωνητικής της καθηγήτριας Λουκίας Φρατσέα. Το 2012 πήρε το πτυχίο της στο σύγχρονο τραγούδι.
Ψάχνοντας τη μουσική της ταυτότητα, για αρκετό χρονικό διάστημα, περιπλανήθηκε σε διάφορα μουσικά σχήματα καταλήγοντας τα τελευταία έξι χρόνια (2009-2015) να έχει μια μόνιμη συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη Νίκο Γουργιώτη ως τραγουδίστρια και μουσικός στην μπάντα του «Τα Παιδιά των Δρόμων». Μαζί έκαναν πολλές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους-μουσικές σκηνές-δήμους σε αρκετά μέρη της Ελλάδας και στη Κύπρο.Η Ειρήνη το 2016 γεμάτη όρεξη για δουλειά, ξεκινά πλέον την προσωπική της πορεία στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού. Έχει δημιουργήσει το δικό της μουσικό σύνολο με σκοπό τη παρουσίαση αγαπημένων τραγουδιών με έντεχνο και ροκ χαρακτήρα καθώς παράλληλα ετοιμάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Ποίοι μουσικοί εμφανίζονται στου Στράτου μαζί με την Ειρήνη Κοξαράκη στις 26 Νοεμβρίου; O Στέλιος Τσάκας στα φωνητικά και στο πιάνο , Κοκαβέσης Φώτης Richard στα τύμπανα και ο Σάκης ΓκαΪτατζής στο μπάσο.

Πληροφορίες

Χώρος: Στου Στράτου, Φωκίωνος Νέγρη 57,Αθήνα

Ώρα: 22:00

Ημέρα: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τηλέφωνο: 2108628187

Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ

Links

https://www.facebook.com/Stou-Stratou-LIVE-music-art-cafe-773697856011711/

Προηγούμενο άρθρο«Η αρχιτεκτονική των βιβλιοθηκών»- Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη
Επόμενο άρθροΓιάννης Σκαρίμπας: Παραδοξολογίες και γλωσσικές ακροβασίες στο πεζογραφικό έργο του