Οι εκδόσεις Βακχικόν σας προσκαλούν στις παρουσιάσεις των βιβλίων «Εφιάλτης η ελπίδα/Τέρμα» της Ξένιας Πολίτη και «Ζήτω ο άνθρωπος» του Κώστα Γραμματικόπουλου στις 11 και 15 Φεβρουαρίου στις 20:00, αντίστοιχα στο Polis art cafe.

Εφιάλτης η ελπίδα/Τέρμα

Tην Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 20.00 μ.μ., στο Polis art θα παρουσιαστεί η κοινή έκδοση των θεατρικών έργων της Ξένιας Πολίτη «Εφιάλτης η ελπίδα/Τέρμα».

Για το βιβλίο θα μιλήσoυν: η ψυχαναλύτρια, διδάκτωρ κλινικής ψυχολογίας και θεολόγος Κατερίνα Μαλίχιν και η οικονομολόγος, καθηγήτρια ΜΒΑ και συγγραφέας Φωτεινή Μαστρογιάννη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Βάσω Καβαλιεράτου.

Πληροφορίες για την παρουσίαση:

  • Τοποθεσία: Polis art cafe
  • Διεύθυνση: Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
  • Ημερομηνία και Ώρα: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00
  • Είσοδος Ελεύθερη
«Ζήτω ο άνθρωπος» του Κώστα Γραμματικόπουλου

Tην Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, στις 20.00 μ.μ., στο Polis art cafe θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο του Κώστα Γραμματικόπουλου «Ζήτω ο άνθρωπος». Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο συγγραφέας και κριτικός Θανάσης Βαβλίδας και η συγγραφέας, κριτικός και μεταφράστρια Ασημίνα Ξηρογιάννη. Θα προλογίσει η συγγραφέας και διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ηλίας Λογοθέτης και Μαρία Ζαχαρή.

Το θεατρικό έργο «Ζήτω ο άνθρωπος» πραγματεύεται όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. Το δίκαιο και το άδικο, το σκοτάδι και το φως, το Θείο και την Πίστη, την αγάπη και τον έρωτα, τη μουσική και τη δημιουργία. Αλλά και τον ξεπεσμό της ανθρωπότητας και της Ελλάδας. Ένας λίβελος, αλλά και ένας ύμνος για τον άνθρωπο, μέσα από τη σύγκρουση και τη σύνθεση των απόψεων, από τις τέσσερις αυτές ιστορικές προσωπικότητες που τόσο αγαπά ο συγγραφέας.

Πληροφορίες για την παρουσίαση:

  • Τοποθεσία: Polis art cafe
  • Διεύθυνση: Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου
  • Ημερομηνία και Ώρα: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00
Εκδόσεις Βακχικόν

Η ψηφιακή πλατφόρμα Vakxikon.gr [εκδόσεις, περιοδικό, ράδιο] ιδρύθηκε το 2008. Το Βιβλιοπωλείο του Βακχικόν λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2014. Απ’ τις ακρώρειες των πόλεων, από το πουθενά, σιγά-σιγά και αθόρυβα, συγκεντρωνόμαστε. Κάτω από το χαμηλό φως των χαμόγελων, χάρτινοι ήρωες μάς δείχνουνε το δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα Λογοτεχνικά Νέα εδώ
Προηγούμενο άρθροΝύχτες από τους Apparatus – Ένας Ντοστογιέφσκι για ονειροπολήσεις
Επόμενο άρθροΟ Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στη Σφίγγα!