«Τραγούδια Γυμνά» με τη Δόμνα Κουντούρη και τη Ρενάτα Χρυσού«Τραγούδια γυμνά» θα ακουστούν στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις», το Σάββατο 10 Ιανουαρίου. Τη Δόμνα Κουντούρη στο τραγούδι θα συνοδεύσει η σολίστ κλασικής κιθάρας Ρενάτα Χρυσού.

 

 

 

 


Οι δύο μουσικοί μαζί, θα παρουσιάσουν τόσο παλιά, διαχρονικά τραγούδια, όσο και νεότερα, αφήνοντάς τα όμως «γυμνά», να θυμίζουν το πώς δημιουργήθηκαν, σ’ένα σαλόνι με μια κιθάρα και μια φωνή.

 

Λίγα λόγια για τους συντελεστές


Η Δόμνα Κουντούρη γεννήθηκε το 1979 στη Νέα Κούταλη, Λήμνου. Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε σχολικές και δημοτικές χορωδίες, ενώ είναι αυτοδίδακτη μουσικός και παίζει κιθάρα και πιάνο. Σπούδασε ηχοληψία και παραγωγή στη δισκογραφία στο κέντρο εντατικών σεμιναρίων ήχου Μ.Ι.Α του Άκη Γκολφίδη. Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες, μουσικά σχήματα και δισκογραφικές δουλειές μεγάλων καλλιτεχνών, και έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του χώρου. Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2006, με τίτλο «Παιχνίδι Ισορροπίας».

Η Ρενάτα Χρυσού γεννήθηκε το 1981 στον Πειραιά. Άρχισε σπουδές κλασικής κιθάρας το 1986 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλλιθέας με δάσκαλο τον Βασίλη Βαλαβάνη. Παράλληλα την ίδια περίοδο και για τρία έτη έκανε προπονήσεις ενόργανης γυμναστικής και επελέγη για την ομάδα του σταδίου με σκοπό την προετοιμασία για την ολυμπιακή αποστολή. Όμως τελικά την κέρδισε η μουσική και υπό την καθοδήγηση του δασκάλου της είχε ξεκινήσει, ήδη σε ηλικία έξι ετών, σειρά εμφανίσεων με κλασικά κομμάτια και τραγούδια σε σχολικές γιορτές κλπ. Ασχολείται επαγγελματικά εδώ και επτά χρόνια με την ηλεκτροτεχνία και τις μηχανουργικές εφαρμογές, δύο πεδία που την γοητεύουν ιδιαίτερα, εφόσον σχετίζονται με την οργανοποιία και την κατασκευή των ηλεκτρονικών τμημάτων των μουσικών οργάνων. Με μία δική της ιδιόμορφη φιλοσοφία παραδίδει μαθήματα αφιλοκερδώς ιδίως σε άτομα που κωλύονται λόγω ανέχειας να πληρώνουν δίδακτρα.

 

Πληροφορίες


Συντελεστές

Δόμνα Κουντούρη (τραγούδι)
Ρενάτα Χρυσού (κιθάρα)

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ώρα Έναρξης: 22:00

Είσοδος: 10€, μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών) 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «Διέλευσις», Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2108613739

E-mail: info@dieleusis.gr

Ιστοσελίδα: www.dieleusis.gr

Παράκληση: Λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο info@dieleusis.gr, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739

 

 

Προηγούμενο άρθροCharles Foster Kane
Επόμενο άρθρο«Θεοδούλου Λίμιτεδ», της Αγγελικής Νικολαΐδου-Σμυρλή