Τα “Sunday Never Ends” του Buba Bistrot Exotique στην Κηφισιά φιλοξενούν αυτήν την Κυριακή 19 Μαρτίου τον νεαρό καλλιτέχνη Dj Noiz. Ιδιοκτήτης της Noiz Art & Music Productions, εμπνευστής του “Get Down Party”, πρόσφατα επιλεγμένος ως ένας από τους 100 Έλληνες που επηρέασαν τη μουσική στη χώρα μας, ο DJ Noiz επισκέπτεται τον κήπο του buba με funky, disco και pop μουσική διάθεση.

Λίγα λόγια για το Buba Bistrot Exotique

Ένα ιστορικό κτίριο στην Κηφισιά. Ένα μπιστρό, όαση εξωτισμού με έντονο άρωμα Ταϊλάνδης.
Μία ομάδα που ξέρει καλά να δημιουργεί ιστορία στην Αθηναϊκή νύχτα. Πλέον και στην ημέρα. Η ομάδα του bar Guru bar, επέστρεψε τον Νοέμβριο του 14’. Xχωρίς βαρύγδουπες ανακοινώσεις, για «να γιορτάσει την ενηλικίωσή της», δημιούργησε ένα νέο πρότυπο εστίασης και διασκέδασης. Το buba bistrot exotique.

Το ιστορικό κτίριο του Μπενάκειου βρεφονηπιακού σταθμού στην Κηφισιά, στεγάζει πλέον την αρμονικότερη έκφανση της συγγένειας νεοκλασικού και εξωτικού, προσφέροντας έναν -πρωτόγνωρο για τα Βόρεια προάστια- τόπο Thai φιλοξενίας στον επισκέπτη που ψάχνει κάτι παραπάνω από ένα all day bar restaurant.

Αίσθηση ευφορίας, χωρίς στομφώδεις διαθέσεις, έντονα χρώματα Ασίας στον περιβάλλοντα χώρο και στον κατάλογο, διάθεση ζεν ανάπαυλας που όμως τα βράδια «ηλεκτρίζεται», είναι τα στοιχεία-κλειδιά ενός τόπου «διακτινισμού» σε ένα καθόλα ιδιαίτερο σύμπαν, που όμως σε καλωσορίζει με φυσικότητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης, διατήρησε την αισθητική που καθιέρωσε το bar Guru bar και επανένωσε την ομάδα του, μετουσιώνοντας ιδανικά το «ιστορικό» παρελθόν του στην Αθηναϊκή διασκέδαση, σε ένα απολύτως πρωτότυπο και σύγχρονο παρόν. Με τον Διονύση Παξινό στο καλωσόρισμα και την καθημερινή επιμέλεια του χώρου, την Ταϊλανδέζα «κυρία Μαρία» στην κουζίνα και τον ίδιο στα decks να εναλλάσσει αλέγρες μουσικές και κοσμοπολίτικα tunes αναβιώνοντας αλλά και εξελίσσοντας το soundtrack που έλειπε από την Αθήνα τα τελευταία 5 χρόνια, οι «παλιοί του γνωστοί και νοσταλγοί» θα νιώσουν κατευθείαν «σπίτι» τους, ενώ οι νέοι επισκέπτες θα μυηθούν σε μία ανεπιτήδευτη αίσθηση ραφιναρισμένου private club που θα τους κερδίσει αυτοστιγμή.

“Sunday Never Ends”

Το “Sunday Never Ends” είναι μια γιορτή για τη νύχτα και την ημέρα. Είναι ένας ξεχωριστός τρόπος να καλωσορίζουμε την εβδομάδα που έρχεται αποχαιρετώντας αυτή που φεύγει. Είναι μια συνάντηση ανθρώπων και μουσικής από νωρίς το απόγευμα που μπλέκει ιστορίες και ρυθμούς με αναμνήσεις, μέσα σε έναν κήπο γεμάτο xρώματα από τις ασιατικές αγορές και μυρωδιές από τις ανοιχτές κουζίνες του Βιετνάμ, της Ταϊλάνδης και του Χονγκ Κονγκ.

Dj Noiz- Sunday Never Ends @ buba bistrot exotique – Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
  • Ώρα: από τις 18:00
  • Τοποθεσία: Buba Bistrot Εxotique
  • Διεύθυνση: Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Είσοδος ελεύθερη
  • Links: Facebook page Buba, Web Page Buba Bistrotfb event

 

Προηγούμενο άρθροΤα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων σε ανοιξιάτικες συναυλίες
Επόμενο άρθρο«Dasho Kurti – Ξένε, τι ζητάς εδώ. Τραγουδάμε για τη προσφυγιά» την Τετάρτη 29 Μαρτίου