Το πρώτο Live της φετινής χρονιάς για το Black Duck, υπογράφει ο μοναδικός ερμηνευτής Δημήτρης Λάιος και οι μουσικοί του! Τη Δευτέρα 16/01/17 στις 21:30, η οδός Χρήστου Λαδά θα πλημμυρίσει από ρυθμούς folk, country, blues, μέχρι σύγχρονου και παραδοσιακού τραγουδιού και άλλων «πειραγμένων» διασκευών.

Με επίκεντρο την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά «10 βιωματικά τραγούδια», ο Δημήτρης Λάιος και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τον συνοδεύουν, θα μας χαρίσουν μια μοναδική μουσική περιπλάνηση. Με τους ήχους τους, θα μας υπενθυμίσουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι η αξία και η διαχρονικότητα των τραγουδιών. Είτε αυτά έχουν γραφτεί στην Ήπειρο είτε στο Σικάγο. Ακόμα, θα μας μάθουν τη σημασία της δυναμικής της κάθε στιγμής, που μετατρέπει όλα τους τα live σε μια αληθινή γιορτή της μουσικής! Τον Δημήτρη συνοδεύουν επί σκηνής οι: Λευτέρης Ζερβάκης στα τύμπανα, Ανδρέας Σαρδέλης στο κοντραμπάσο, Χρίστος Δανάκης στην τσαμπούνα και Ευάγγελος Καραπετρος στα πλήκτρα.

Λίγα λόγια για το χώρο Black Duck

Ο μύθος των Ducks μεταφέρεται από στόμα σε στόμα από την στιγμή που οι πάπιες εγκαταστάθηκαν πριν επτά χρόνια στην Χρήστου Λαδά, στον παλιό στάβλο του πρώτου Παλατιού της Ελλάδας.Το Black Duck Multiplarte είναι μια ανάσα τέχνης και αισθητικής στην καθημερινότητα του κέντρου της Αθήνας, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Ντόρα Ρίζου, και σκηνογράφησε ο Guy Stefanou.

Λειτουργώντας όλη την ημέρα από τις 10.00 ως καφέ, bar, εστιατόριο και γκαλερί αποτελεί τον πιο φιλόξενο πολυχώρο στην κέντρο της Αθήνας. Η μαύρη πάπια οργανώνει εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, μουσικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις.

Το μενού αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέροντας πλούσιες επιλογές μεσογειακής κουζίνας με έντονες Ευρωπαϊκές επιρροές. Το δημιουργικό team της κουζίνας του Black Duck στηρίζει τους Έλληνες μικροπαραγωγούς, διαμορφώνοντας έτσι, γεύσεις από πολλές περιοχές της χώρας μας. Ταυτόχρονα, το φιλόξενο προσωπικό προτείνει μεταξύ της πλούσιας λίστας Ελληνικών κρασιών είτε σε φιάλη είτε σε ποτήρι.

Το Black Duck προσφέρεται μεταξύ άλλων για συνεστιάσεις, επαγγελματικά ραντεβού ακόμα και για τους «μοναχικούς» αναγνώστες. Οι αναγνώστες θα μπορούν να δανείζονται βιβλία από την ενημερωμένη βιβλιοθήκη, όλες τις ώρες της ημέρας. Ο καφές μπορεί να συνοδευτεί από μια κρέπα ή μια τορτίγια, ένα σπιτικό γλυκό. Τις βραδινές ώρες μπορεί να διαδεχθεί από ένα signature cocktail ή ένα ποτό. Επιλεγμένοι DJs χαϊδεύουν τ’ αυτιά μας με εξαιρετικές μουσικές επιλογές .

Είναι φιλόξενο σαν παραδοσιακό σπίτι, ιδανικό για ανθρώπους που αγαπούν το κέντρο. Γι αυτούς που αγαπούν τους downtown περιπάτους. Γι’ αυτούς που βγαίνουν από τους κοντινούς κινηματογράφους και θέατρα, και γι’ αυτούς που κάνουν διάλειμμα από τη δουλειά τους.

*Αξίζει να τονίσουμε ότι το Black Duck Multiplarte είναι από τα ελάχιστα μαγαζιά του κέντρου με τουαλέτα και μπάρα στην είσοδο για ΑΜΕΑ, κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς θεωρείται δευτερεύον.

Δημήτρης Λάιος Live – Η παραδοσιακή μουσική συναντά τη Blues στο Black Duck – Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2016
  • Ώρα: 9:30μ.μ
  • Τοποθεσία: Black Duck Multiplarte – Ντόρα Ρίζου Cafe-Bar – Restaurant – Gallery
  • Διεύθυνση: Χρήστου Λαδά 9α
  • Τηλέφωνο: 210 3234760
  • Links: Black Duck info@blackduck.gr
  • Ελάχιστη Κατανάλωση 10 ευρώ
Προηγούμενο άρθροΗ Δεσποινίς Τζούλια του Α. Στρίντμπεργκ από την ομάδα Cartel
Επόμενο άρθρο«Χορογραφώντας το Χώρο»: Σχεδιασμός κτηρίου βασισμένος στο χορό