Ο Δημήτρης Καρράς έρχεται στο Architecture live stage για τις επόμενες Παρασκευές του  Οκτωβρίου (6/10, 13/10 , 20/10 ,27/10). Μαζί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Μανώλης Φαμέλλος, η Ευρυδίκη, ο Νικίτας Κλίντ, η Αρετή Κετιμέ και ο Αντώνης Απέργης, θα μας χαρίσουν ξεχωριστές μουσικές βραδιές. Το μουσικό πρόγραμμα ποικίλλει καθώς θα αποτελείται από μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου. Μαζί του στη σκηνή θα το συνοδεύουν ορχηστρικά μεγάλοι μουσικοί η Αντωνία Χαλλιορή, ο Κώστας Πλατανιάς, ο Λουκάς Γιαννακίτσας και ο Βασίλης Φαλάρας.

 Ο Δημήτρης Καρράς θα μας συντροφεύει στο Architecture live stage τις Παρασκευές του Οκτωβρίου!

Ο Δημήτρης Καρράς συναντάει κάθε Παρασκευή του Οκτώβρη εκλεκτούς καλεσμένους.  Ονόματα σαν αυτά των Μπάμπη Στόκα, Μανώλη Φάμελλο, Ευρυδίκη, Νικήτα Κλιντ (ρόδες), Αρετή Κετιμέ  και Αντώνη Απέργη, θα  βρεθούν στην νεανική μουσική σκηνή της περιοχής Ζωγράφου, Architecture live stage. Οι καλλιτέχνες ορόσημα στο είδος τους θα τραγουδήσουν τραγούδια του οικοδεσπότη καθώς και δικές τους επιτυχίες σε ένα ακουστικό πρόγραμμα, με τον διακριτικό τίτλο «live not a job», που ο κορμός του στηρίζεται στην δισκογραφία του Δημήτρη Καρρά και στις εναλλακτικές μουσικές προτάσεις.

On stage μαζί του οι εκλεκτοί: Αντωνία Χαλλιορή (τραγούδι), Κώστας Πλατανιάς (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι) , ο Λουκάς Γιαννακίτσας (κόντρα μπάσο, τραγούδι) και ο Βασίλης Φαλάρας (τεχνικός ήχου).

Λίγα λόγια για το Δημήτρη Καρρά

Ο Δημήτρης Καρράς γεννήθηκε στην Αθήνα του 1979. Από την ηλικία των 15 ετών ασχολείται ενεργά με την μουσική. Το 2000 ολοκληρώνει επιτυχώς τον κύκλο σπουδών και αποφοιτά απο την σχολή δημοσιογραφίας «News Studies». Λόγω των διακρίσεων του στην σχολή του αφιερώθηκε το βιβλίο με τίτλο «Ραδιοτηλεόραση« του τότε καθηγητή του Γεωργίου Ν. Σκλαβούνη. Παράλληλα, εκείνη την περίοδο, εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στα ραδιόφωνα «Star 101,3 FM » και « Χρώμα 101,5 FM» αλλά και ως βασικός συντελεστής σε καθημερινή εκπομπή του Βαγγέλη Περρή στο τηλεοπτικό κανάλι «Mega Channel».

Τα πρώτα τραγούδια του, το συγκρότημα «Παζλ» και το πρώτο συμβόλαιο για cd με την Minos Emi έρχονται το 2000. Σε γενικές γραμμές έχει πάνω από 180 τραγούδια στην δισκογραφία και συνεργασίες με 40 καλλιτέχνες από όλο το μουσικό φάσμα της δισκογραφίας.

Ο Δημήτρης Καρράς ,αν και πρώην μέλος των συγκροτημάτων Παζλ & Βωξ, έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες σε δισκογραφικό επίπεδο. Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Γονίδης, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσσα Μποφίλιου, Αρετή Κετιμέ, είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο στον δίσκο οι «Βωξ τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο».

Πληροφορίες για τις εμφανίσεις:

  • Ημέρες: 6/10, 13/10 , 20/10 ,27/10
  • Χώρος: Architecture live stage
  • Διεύθυνση: Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
  • Ώρα έναρξης: 23:00
  • Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 8€ με μπύρα ή κρασί, 2ο ποτό : 6€ μπύρα – κρασί, 8€ απλό ποτό, 9€ special, φιάλη κρασί (2 άτομα) 30€, φιάλη ποτό (5 άτομα) 75€ απλό – 85€ special
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7472472
  • Facebook
Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ
Προηγούμενο άρθροΤο Amerika Square του Γιάννη Σακαρίδη είναι η ελληνική υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία Oscar
Επόμενο άρθροΟ Γιώργος Ψυχογιός παρουσιάζει το νέο του δίσκο «MECHANISM» στη Σύρο