Οι Cigarette Noir μάς δίνουν ραντεβού στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Πόλις» την Κυριακή 2 Απριλίου στις 20:00 και θυμούνται όλα όσα θα συμβούν. Η Δώρα Τσίγκα στη φωνή και ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο μάς γυρνάνε πίσω στο χρόνο ξεκινώντας το μουσικό τους ταξίδι από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Σαγηνεύονται από τη γλυκιά ματιά και τη ξωτική ομορφιά της Μισιρλού σε κάποιο στενό της Σμύρνης κάπου στα 1910. Συναντούν τη Δανάη μοναχά για ένα βράδυ και ζητούν από τον Αττίκ να τους πει έναν παλιό σκοπό. Μοιράζονται με τον Μανώλη Χιώτη το καφεδάκι τους και παρέα με τον Βασίλη Τσιτσάνη όλοι μαζί περπατούν στης ζωής τη στράτα.

Λίγα λόγια για το «Πόλις» όπου θα εμφανιστούν οι Cigarette Noir

Ένα «Ανοιχτό Σχολείο» με όραμα τη διάδοση, την καλλιέργεια, τη σπουδή, την προβολή του πολιτισμού, της κινητικής και μουσικής έκφρασης, των νέων τεχνολογιών, της άσκησης, με ολιστική αρμονική ανάπτυξη μέσα από επιμόρφωση, εκπαίδευση, δια βίου μάθηση.
Ο Πολυχώρος «Πόλις» μια κοιτίδα πολιτισμού, ένα σχολείο, ένα εργοτάξιο δράσης οραματίζεται να αφυπνίσει πνευματικά, να κινητοποιήσει και να υπενθυμίσει αξίες και ιδέες μέσα από συνεχή εκπαίδευση και δημιουργίες με στυλ και αισθητική έχοντας ως βασική αρχή και αξία ότι η διαρκής εκπαίδευση και ο πολιτισμός είναι δικαίωμα και ανθρώπινη ανάγκη.
Το κέντρο «Πόλις» εγκαινιάζει τη δημιουργία και λειτουργία πολιτιστικού, εκπαιδευτικού, ενημερωτικού αθλητικού και δια βίου μάθησης πολυχώρου που χρησιμοποιείται για μαθήματα, εκθέσεις, σεμινάρια, εκδόσεις, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες πολιτισμού, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης, φυσικής αγωγής, φιλοσοφίας και παιδείας με ιδιαίτερες δραστηριότητες. «Πόλις» η πολιτιστική έκφραση σε κάθε της μορφή.

 

Ακολουθεί μήνυμα από ένα δικό σας ξεχασμένο βιβλίο

‘Φθείρομαι όταν δε διαβάζομαι.
Την ημέρα του live πάρτε με μαζί σας και αφήστε με στο Πόλις.
Από εκεί, οι ποδηλάτες της ομάδας ‘Αρραγείς Λέξεις’ θα με μεταφέρουν σε ανθρώπους που θέλουν να με διαβάσουν.

Με εκτίμηση,
Το βιβλίο που θέλει να ζήσει.’

Δράση Αρραγείς Λέξεις
Για να γυρίσουν οι σελίδες των βιβλίων μας
Με την υποστήριξη του Πόλις

 

Πληροφορίες για την εμφάνιση των Cigarette Noir

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Μπότσος : «Η έκφραση και η καλλιτεχνική πράξη είναι παρηγορητική κίνηση και πηγή αλλαγής σε όλα τα επίπεδα»
Επόμενο άρθροΟι Altribe έρχονται ξανά στο AN Groundfloor – live stage το Σάββατο 1η Απριλίου