Η Σταματίνα Καντά και ο Αλέξης Ναθαναήλ μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο: ‘Les Chansons du Monde, dans la Nuit’, στη Galerie Δημιουργών στις 7 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 20.30. Mία Νύχτα, ένα Ταξίδι, μία Συνάντηση στο σταυροδρόμι της Μουσικής του Κόσμου!!!!!
Από την αισθαντική ατμόσφαιρα των Παρισινών Μπιστρό, στην μελαγχολική προσμονή των Fados και στην γλυκύτητα των ήχων της Ανατολής, που ενώνονται αρμονικά με αγαπημένους Ελληνικούς Ήχους.
Η Σταματίνα Καντά στην Ερμηνεία και ο Αλέξης Ναθαναήλ στο Πιάνο, μαζί με τον  μαζί με τον εξαιρετικό  Άκη Πετρινιώτη στο κόντρα μπάσσο  διασκευάζουν και μας παρουσιάζουν την δική τους άποψη, σε τραγούδια από διαφορετικές γωνιές της γης!!

Ποια είναι η Σταματίνα Καντά:

Η Σταματίνα Καντά, με σπουδές στο κλασσικό και τζαζ πιάνο, με το ιδιαίτερο χρώμα και την έκταση της φωνής της, ενώνει τους τόπους, τους χρόνους και τις αισθήσεις, χρόνια τώρα, πάνω στη Σκηνή. Αθόρυβη, αέρινη, θα μπορούσες να την έχεις συναντήσει σε κάποιο στενό της πόλης, να παίζει στο πιάνο και να τραγουδά, μουσικές του κόσμου σε πολλές γλώσσες. Να παίζει μόνο, εκείνα που αγαπά και που μιλάνε στην καρδιά της, χωρίς να ζητάει λεφτά από τους περαστικούς!!!!!

Ποιος είναι ο Αλέξης Ναθαναήλ:

Ο Αλέξης Ναθαναήλ, ταλαντούχος συνθέτης και μουσικός, με σπουδές στην κλασσική κιθάρα και στο πιάνο, έχει μια ξεχωριστή εμπειρία στο πάντρεμα της τζαζ, των Fados, αλλά και του ρεμπέτικου. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και τζαζ μπαρ σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του κυκλοφόρησε το 2010  με τίτλο ‘’ICONS’’, ενώ στην τελευταία δουλειά του, το ‘’ONDE SONHO’’ (Eκεί που ονειρεύομαι), που κυκλοφόρησε στην Πορτογαλία και διεθνώς, τραγούδησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του σύγχρονου FADO και η ταλαντούχα Ελληνοβραζιλιάνα καλλιτέχνης Κατερίνα Πολέμη.

Πληροφορίες για το Les Chansons du Monde, dans la Nuit @ Galerie Δημιουργών:
  • Τοποθεσία: Galerie Δημιουργών  (Χελιδονούς 28, Κηφισιά)
  • Ημερομηνία: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016
  • Ώρα Προσέλευσης 20:00
  • Ώρα έναρξης: 20:30
  • Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
  • Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732
Προηγούμενο άρθροΝέο album “Ευτυχομανία” -Σ. Λιάκος-Greeklish Babylon-Ν. Ζιώγαλας
Επόμενο άρθροΑκρόαση για την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Δημήτρη Λιγνάδη
Έβελυν Ελένη
Τελειόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Της αρέσει να διαβάζει και να γράφει, να ακούει μουσική, να τραγουδάει και να χορεύει. Έχει αδυναμία στο καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις συναυλίες και τα ταξίδια.