Black Duck Garden: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου από τις 21.00 και μετά…Black n White party! Στον κήπο του μουσείου της πόλεως των Αθηνών, παρέα με τα αφρώδη κρασιά BiancoNero. Οι Μαύρες πάπιες της Αθήνας δεν αφήνουν το καλοκαίρι να φύγει έτσι απλά! Για αυτό, σας προσκαλούν στον κήπο τους σε μια μοναδική Black n White εμπειρία, παρέα με τα αφρώδη κρασιά BiancoNero και σύνθημα «Live with a sparkle». Dj set, θεματικά καλλιτεχνικά δρώμενα και χορευτική διάθεση, με πρωταγωνιστή το BiancoNero στο πιο sparkling party του αποκαλόκαιρου! Dj set και γνωστή από την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών η Έλενα Παπαβασιλείου. Στην καλλιτεχνική επιμέλεια η Δήμητρα Αποστόλου και ο Λευτέρης Χαρέλης και τέλος performance οι Intermedius. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Black Duck Garden

Ενα bistrot στον κήπο της Αμαλίας! Ο σημερινός κήπος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών αποτελεί μία μοναδική μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας – ακόμη σώζεται ο φοίνικας που είχε φυτέψει η Αμαλία.
Τώρα, το Black Duck Multiplarte μεταφέρει την εμπειρία του εδώ και σας υποδέχεται στο Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot. Με σεβασμό στο ιστορικό και φυσικό περιβάλλον, η «Μαύρη Πάπια» δημιουργεί έναν ανοιχτό χώρο στην καρδιά της πόλης και σας προσφέρει την γνωστή φιλοξενία της όλο το καλοκαίρι.
Στο παρελθόν, έχει φιλοξενήσει ποικίλες εκδηλώσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίων και ποιητικών συλλογών, μουσικές βραδιές με εξαίρετους καλλιτέχνες , παρουσιάσεις δίσκων και πολλά μουσικά live από djs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Επίσης, στηρίζει ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα για τους λάτρεις της jazz και swing μουσικής.

Το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών

Ίδρυμα Βούρου – Ευταξία στεγάζεται σε δυο από τα παλαιότερα κτίρια της πρωτεύουσας. Οι συλλογές του περιλαμβάνουν ζωγραφικούς πίνακες, χαρακτικά, γλυπτά, έπιπλα, αντικείμενα καθημερινής χρήσης αλλά και σημαντικά κειμήλια και τεκμήρια της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.
Το ένα από τα κτίρια του Μουσείου, το επί της οδού Ι. Παπαρρηγοπούλου 7, ιδιοκτησίας Σταματίου Δεκόζη Βούρου, κατοικήθηκε από τον Όθωνα και την Αμαλία, πρώτους βασιλείς της Ελλάδας από το 1836 έως το 1843. Για το λόγο αυτό, ένας όροφός του είναι αφιερωμένος στη μνήμη του βασιλικού ζεύγους.
Το κτίριο επί της οδού Ι. Παπαρρηγοπούλου 5, το οποίο συνδέεται μέσω κλειστής γέφυρας με το προηγούμενο, κτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Γεράσιμο Μεταξά το 1859 και σήμερα περιλαμβάνει αίθουσες με έπιπλα εποχής και Πινακοθήκη.

Μουσικοί συντελεστές

  • Έλενα Παπαβασιλείου (DJ SET)
  • Δήμητρα Αποστόλου και Λευτέρης Χαρέλης (καλλιτεχνική επιμέλεια)
  • Intermedius (performance)
Πληροφορίες σχετικά με Black n White party

  • Ημερομηνία: Τετάρτη 27/9/2017
  • Ώρα: 21.00
  • Χώρος: Black Duck Garden στο Athens City Museum Bistrot
  • Διεύθυνση: Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος, Αθήνα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3252396
  • Σελίδα: blackduckgarden
  • Η είσοδος είναι ελεύθερη
Διαβάστε περισσότερα Μουσικά Νέα εδώ

 

Προηγούμενο άρθρο6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης | 30/9 – 14/1
Επόμενο άρθροΗ The Low Spark μπάντα στις 29 και 30/9 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη