Ο Μπάμπης Τσέρτος πάει στο Ρυθμός Stage από τις 18/11 και για κάθε Σάββατο αυτού του χειμώνα με ένα «εφ΄όλης της ύλης» μουσικό πρόγραμμα. Τον Μπάμπη Τσέρτο τον συντροφεύει η μουσική του κομπανία  σε ένα μοναδικό μουσικό θέμα που θα λατρέψουμε.

Ο Μπάμπης Τσέρτος έρχεται ζωντανά από τις 18/11 στο Ρυθμός Stage

Από Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:30, ο Ρυθμός Stage υποδέχεται τον Μπάμπη Τσέρτο σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ωραιότερα τραγούδια του Ελληνικού τραγουδιού.

Σε ένα πρόγραμμα «Εφ΄όλης της ύλης».

Με κορμό το Ρεμπέτικο, ταξιδεύουμε από την προϊστορία του μέχρι και την σημερινή εκδοχή του Λαϊκού Αστικού Τραγουδιού. Με Παραδοσιακά, Σμυρνέικα, Ρεμπέτικα, Ρετρό, έντεχνα Λαϊκά, αλλά και νεώτερα τραγούδια, γινόμαστε όλοι μια παρέα και τραγουδάμε μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο τραγούδια που αγαπήσαμε.

Συνοδοιπόροι στις Εφ’ όλης της ύλης μουσικές βραδιές είναι η Ειρήνη Τουμπάκη με την υπέροχη φωνή της και οι κορυφαίοι Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί και Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι. Στην κιθάρα και το ούτι o Κώστας Τσεκούρας και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο, το ακορντεόν, τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια της ορχήστρας.

Σε όλες τις μουσικές βραδιές, ο Ρυθμός Stage λειτουργεί την κουζίνα του και προσθέτει τη δική του γευστική πινελιά με ιδιαίτερες προτάσεις που περιλαμβάνουν ζεστά και κρύα πιάτα καθώς και πλήρες μενού.

Συντελεστές Εφ’ όλης της ύλης

Ενορχηστρώσεις και επιμέλεια ορχήστρας: Γιάννης Τσέρτος

Μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη οι μουσικοί:

  • Κυριάκος Γκουβέντας, βιολί
  • Κώστας Ζαριδάκης, μπουζούκι
  • Κώστας Τσεκούρας, κιθάρα, ούτι
  • Γιάννης Τσέρτος πιάνο, ακορντεόν
  • Ηχοληψία: Γρηγόρης Κουτσιλιέρης

Από Σάββατο 18 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:30 στον Ρυθμός Stage.

Ο Μπάμπης Τσέρτος και τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα

Ο Μπάμπης Τσέρτος γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1956 στα Τρόπαια Αρκαδίας. Είναι αδελφός της τραγουδίστριας Νάντιας Καραγιάννη. Ο πατέρας του ήταν μουσικός και έπαιζε μαντολίνο. Στα παιδικά του χρόνια, στα Τρόπαια, τραγουδούσε σε παρέες. Σε ηλικία 17 ετών εγκαθίσταται στην Αθήνα και το 1974 εισάγεται στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ως φοιτητής, ζει την «αναβίωση» του ρεμπέτικου, μαθαίνει μπουζούκι και συμμετέχει στο συγκρότημα του Πανεπιστημίου, τραγουδώντας έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια. Η σκέψη να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν ακόμα μακριά.

Τη δεκαετία του 1980 όμως, όποτε άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα ρεμπετάδικα, ο Μπάμπης Τσέρτος άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά στην ταβέρνα «Οι φίλοι», στην Κυψέλη.

Συνεργασίες

Από τότε έχει συνεργαστεί με μεγάλους ρεμπέτες όπως η Σωτηρία Μπέλλου, ο Τάκης Μπίνης, η Άννα Χρυσάφη, η Καίτη Γκρέυ, ο Κώστας Καπλάνης, ο Θόδωρος Πολυκανδριώτης, ο Κούλης Σκαρπέλης, ο Χοντρονάκος, αλλά και με νεότερους όπως ο Μπάμπης Γκολές, ο Γιώργος Ξηντάρης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαριώ, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης κ.ά.

Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με ερμηνευτές του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Λάκης Χαλκιάς, η Ελένη Βιτάλη, ο Παντελής Θαλασσινός, η Νάντια Καραγιάννη, ο Χρόνης Αηδονίδης, η Σωτηρία Λεονάρδου κ.α.

Συνεργάζεται επίσης με την Μαντολινάτα Εξαρχείων «Διονύσιος Λαυράγκας», με την οποία έχει δώσει σειρά συναυλιών σε πολλά θέατρα αλλά και στην Εθνική Λυρική Σκηνή, με σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες. Αποκορύφωμα της συνεργασίας αυτής ήταν η συμμετοχή του στον δίσκο «Διαδρομές», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Φώντα Λάδη, που αναφέρεται στις γειτονιές της Αθήνας και είναι ζωντανή ηχογράφηση από συναυλία της Μαντολινάτας στη Λυρική Σκηνή.

Πληροφορίες για το μουσικό γεγονός:

  • Ημέρα πρεμιέρας: Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017
  • Χώρος: Ρυθμός Stage
  • Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
  • Είσοδος ελεύθερη
  • Κατανάλωση στο μαγαζί: Ποτό (απλό) 10 ευρώ, Ποτό (special) 12 ευρώ, Μπύρα / κρασί 8 ευρώ, Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι: 25 ευρώ/άτομο
  • Πληροφορίες και τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060
  • E-mail: info@rythmostage.gr , rythmostage@gmail.com
  • Site 

Χορηγός επικοινωνίας

artic.gr

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα εδώ 

 

Προηγούμενο άρθροΤο Horrorant Film Festival “Νύχτες Τρόμου” στα CINEPLEXX στην Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του λευκώματος «Αρχιπέλαγος» του Στράτου Καλαφάτη

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.