Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουνίου, παρουσιάζει τους μαθητές της έβδομης διοργάνωσης του Athens School Festival σε δύο μοναδικές συναυλίες στην Τεχνόπολη.

Με καλοκαιρινή διάθεση, θετική ενέργεια και δυνατές μουσικές οι μαθητές ανεβαίνουν στη σκηνή και καλούν το κοινό να διασκεδάσει, εκπλήσσοντάς το με τις μουσικές τους ικανότητες.

Στο μουσικό θεσμό του Athens School Festival συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, τα οποία σε κάθε live εντυπωσιάζουν με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους, ενώ εναλλάσσοντας διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.) καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που είναι χορηγός του Athens School Festival, θα συμμετάσχουν ενεργά στην προετοιμασία – εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας, στο πλευρό των έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, ενώ οι σπουδαστές του Τομέα Οπτικοακουστικών με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών τους, θ’ αναλάβουν την κάλυψη του event.


Παρασκευή 19 Ιουνίου

Strangers, Another Dimension, Plastered Puppet, Black Stars, Midnight Notes, Weird Christie, Bazzinga, Amantes Amentes Official, Upon Revival, LiE

Σάββατο 20 Ιουνίου

Black Banana Choir, Jameson, Roadson, Jailbreak, ΧΑΡΛΟΚ, screamin ‘ blues, Inside-Out, Faceless Mass, Κρυστάλλινες Σκιές, Core The Band

 

Πληροφορίες

Athens School Festival 2015 @ Τεχνόπολις

Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ώρα Έναρξης: 19:30

Είσοδος Ελεύθερη

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο «Αθήνα 9,84», Πειραιώς 100, Γκάζι

Τηλέφωνο: 2103475518, 2103453548

Ιστοσελίδα | Facebook Page

Προηγούμενο άρθροΠάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Επταήμερο δημιουργίας στο ΔΘΠ
Επόμενο άρθροΠαύλος Σάμιος «Η θάλασσα παντού»