Το Athens Percussion Group μας προσκαλεί στην παράσταση Τρίτες Παράλληλες στο Θέατρο Πόρτα, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, στις 9:15 μ.μ. Στην παράσταση θα ακουστούν έργα των Handel, Donizetti, Dvorak και Grieg.

Το Athens Percussion Group παρουσιάζει μια αξέχαστη μουσική και οπτική εμπειρία ερμηνεύοντας έργα κλασικής μουσικής σε πρωτότυπες και ευφάνταστες εκτελέσεις με πληκτροφόρα κρουστά όργανα. Τέσσερις κρουστοί εκτελεστές, 8 μπαγκέτες και με ένα νεύμα ο ρυθμός και οι μελωδίες ξεπετιούνται από τα κρουστά όργανα και ενώνονται για να σας ξαφνιάσουν, να σας συγκινήσουν, να σας ταξιδέψουν.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτό η σοπράνο Marina Rechkalova – Μποτίνη που θα ερμηνεύσει πολυαγαπημένες άριες με την αέρινη συνοδεία του Athens Percussion Group.

Μοναδικοί στο είδος τους , οι Athens Percussion Group με όχημα τα σαγηνευτικά και ορμητικά ηχοχρώματα των κρουστών δίνουν μια νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κλασικής μουσικής, μια θεώρηση έξω από τα συνηθισμένα, προσφέροντας στο κοινό μουσικές εκτελέσεις υψηλότατου επιπέδου αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία.

Πληροφορίες για την παράσταση Τρίτες Παράλληλες – Athens Percussion Group:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το εμβληματικό 1ο κουαρτέτο εγχόρδων του E.Grieg σε πρωτότυπη μεταγραφή για 2 βιμπράφωνα και 2 μαρίμπες, καθώς και τρείς πολυαγαπημένες άριες: το “Song to the Moon” από την Rusalka του Dvorak, την άρια “Regnava nel silenzio” από την Lucia di Lammermour του Donizetti και την άρια “Torna mi a vagheggiar”από την Alcina του Handel.

Τρίτες Παράλληλες – Athens Percussion Group:
  • Τοποθεσία: Θέατρο Πόρτα (Λ.Μεσογείων 59)
  • Ημερομηνία: Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016
  • Ώρα: 21.15
  • Εισιτήρια: 10 Ευρώ, 8 ευρώ-ανέργων, ΑΜΕΑ, ομαδικό (άνω των 10
    ατόμων)
Προηγούμενο άρθροΜε τα λόγια (γίνεται)-Τάκης Παπατσώνης
Επόμενο άρθροΓεωργία Κόμπου: Τα τραγούδια μου + Instrumental Routes
Έβελυν Ελένη
Τελειόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Της αρέσει να διαβάζει και να γράφει, να ακούει μουσική, να τραγουδάει και να χορεύει. Έχει αδυναμία στο καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις συναυλίες και τα ταξίδια.