Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας 2017 είναι εδώ και είναι...

Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας 2017 είναι εδώ και είναι εξαίσια

Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας 2017
Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας είναι εδώ και μας γεμίζει με εκτυφλωτικό φως.

Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας παρουσιάστηκε πρόσφατα και είναι υπέροχη. Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας, οι αγαπημένες Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφουν για 23η χρονιά. Στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού, από τις 20 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017 έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σπουδαία κινηματογραφικά έργα.

Το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται σε μία δεκαήμερη κινηματογραφική γιορτή, με τις πιο συζητημένες πρεμιέρες της χρονιάς και μοναδικά αφιερώματα. Ακόμη, παρουσιάζονται μουσικά φιλμ και η καλύτερη σοδειά των ετήσιων ντοκιμαντέρ. Παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι και ειδικές προβολές συνθέτουν το πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017. Η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει στον πολυχώρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και ώρα 12 μμ. Έως τότε, ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά πίσω από την αυλαία της 23ης διοργάνωσης, με την ανακοίνωση της αφίσας του Φεστιβάλ.

Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Η επίσημη αφίσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας είναι δημιουργία του graphic designer – illustrator Βασίλη Μέξη. Αριστούχος της σχολής ΑΚΤΟ σε σπουδές πάνω στο Graphic Design (BA – Bachelor of Arts) δουλεύει στον κλάδο της διαφήμισης από το 2012. Από το καλοκαίρι του 2014 είναι μέλος του ομίλου Bold Ogilvy & Mather ως Art Director. Ακολουθούν τα λόγια του δημιουργού για την αφίσα του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

«Φαντάσου τον εαυτό σου στο σπίτι, ένα βράδυ του Σεπτέμβρη και το post-summer depression στα κόκκινα. Δεν έχεις τι να κάνεις αλλά κάπου μέσα στο σκοτάδι ένα ζεστό φως σε προσκαλεί να το ακολουθήσεις. Είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό φως της Αθήνας, το οποίο κατάφερα να πλησιάσω και να το αποτυπώσω στην φετινή αφίσα των Νυχτών Πρεμιέρας. Θα καταλάβεις, ότι πρόκειται για αυτό, καθώς μέσα από την κλασική αρχιτεκτονική του, θα διακρίνεις τη φιγούρα ενός διαχρονικού, αθηναϊκού, νυχτόβιου πλάσματος.

Ψάχνει για άλλα νυχτόβια (και μη) πλάσματα προκειμένου να τα συνοδεύσει σε ένα δεκαήμερο κινηματογραφικό πάρτι στο κέντρο της πόλης. Είναι στο χέρι σου να το ακολουθήσεις και να ανάψεις μαζί του τους προβολείς του Φεστιβάλ».

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικού της Αθήνας. Θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2, ODEON OPERA 1 & 2, INTEΑΛ, Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Νύχτες Πρεμιέρας στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας
Νύχτες Πρεμιέρας στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας από 20 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες

NO COMMENTS

Σημείωση: Το σχόλιο σας θα αναρτηθεί μετά από έγκριση του διαχειριστή

Leave a Reply