Ο τραγουδοποιός Αποστόλης Αρμάγος, από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε Δεύτερα μας περιμένει στο φιλόξενο χώρο του GiocondΑrt. Σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του 20ου αιώνα, μελωδίες που αντέχουν στο χρόνο, καθώς και κομμάτια τραγουδοποιών που δεν ακούγονται τόσο συχνά.

Ο Αποστόλης Αρμάγος μας συστήνεται

Ο Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία έξι χρονών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε μαθήματα Ανωτέρων Θεωρητικών, πιάνου, κιθάρας και μπουζουκιού. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με πολλά σχήματα και από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δισκογραφία από τον Αποστόλη Αρμάγο

To Φεβρουάριο του 2013 κυκλοφόρησε το μίνι άλμπουμ (ΕP) με τίτλο «Το η του ήλιου» στο οποίο έχει γράψει τη μουσική και το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «Απόσχιση». Και στους δυο δίσκους τα τραγούδια ερμηνεύει η Ξένια Ροδοθεάτου με την οποία συνεργάζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια.Το Μάρτιο του 2016 κυκλοφορεί ο νέος του δίσκος με τίτλο «Άγνωστη πορεία» με τραγούδια που ερμηνεύει μια νέα φωνή, ο Νίκος Βενετάκης, όλα σε στίχους Μάρκου Κρητικού.Ο Αποστόλης Αρμάγος, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει ως συνθέτης 3 δίσκους αυτή τη φορά έχει μόνη συνοδεία την κιθάρα του και σε κάθε εμφάνιση θα έχει κοντά του έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Ελάτε και βλέπουμε λοιπόν…

Πληροφορίες

  • Χώρος: GiocondArt / Εθνικής Αντιστάσεως 8, Ζωγράφου τηλ. 21 5501 4291
  • Ημέρες:Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα
  • Ώρα έναρξης: 8.00μμ
Links

apostolisarmagos.com
https://www.facebook.com/a.armagos

Χορηγός Επικοινωνίας 


Artic.gr
Artic.gr
Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων Ιανουαρίου Δήμου Αθηναίων
Επόμενο άρθρο«Μικρό χρονικό τρέλας» του Αύγουστου Κορτώ στο «Κρεμλίνο»