Ο διεθνής καλλιτέχνης Lee Anduze ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του FAUST για ένα μοναδικό live performance την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη και sold out περιοδεία στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ μαζί με τον πασίγνωστο Parov Stelar, ο ANDUZE, το φαινόμενο της soul και funk μουσικής, βρίσκεται στην Ελλάδα για μια σειρά εμφανίσεων.

Με τη μουσική του μας ταξιδεύει στους ρετρό ήχους του James Brown και του Marvin Gaye αλλά επίσης αποτυπώνει τις σύγχρονες μουσικές τάσεις, διαμορφώνοντας το δικό του προσωπικό στιλ. Ο ήχος του, ξεχωριστός και δυναμικός, έχει ιδιαίτερη ταυτότητα. Έντονος ρυθμός, θετική ενέργεια και δυναμική διάθεση αποτελούν τα βασικά συστατικά των live του. O Lee Anduze είναι ένα τραγουδιστής της soul με βάση το Los Angeles. Είναι περισσότερο γνωστός για τη συνεργασία του με τον Parov Stelar. Εκτός από τον Parov Stelar, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Andy Caldwell, Paul Harris (Dirty Vegas), Todd Terry, Teddy Douglas, DJ Tarkan, Dunkelbunt, Luca Guerrieri, Klangkarussell, Golan κα.

Από τις πολλές επιτυχίες του έχει ξεχωρίσει τελευταία το electro soul single When I Find My Love, το οποίο ανεβαίνει σταδιακά στα ευρωπαϊκά charts, έχοντας κατακτήσει μέχρι στιγμής την 5η θέση του Virgin Radio France, ενώ αποτέλεσε την υψηλότερη νέα είσοδο στα χορευτικά charts του ιταλικού itunes.

Με τη δυναμική του παρουσία στις soul και funk παραστάσεις του, έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συντελεστές της συναυλίας

Ο Lee Anduze σε κιθάρα και φωνή
Ο Νίκος Καΐτσας σε κιθάρα και φωνή
Ο Αντώνης Αντωνίου στα ντραμς
Ο Παναγιώτης Δανίκας στο μπάσο

Lee Anduze Live στο FAUST
  • Ώρα έναρξης: 22.30
  • Είσοδος 6€
  • Τοποθεσία: FAUST ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12 // 150 60 ΑΘΗΝΑ
  • Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)
  • Event facebok 
Χορηγός Επικοινωνίας

Artic.gr-Logo

Stelartronic & Anduze – When I Find My Love (Official Video)

 

Προηγούμενο άρθροΓύρισε πίσω: Κριτική της παράστασης
Επόμενο άρθροΗ Κληρονόμος του Γουίλιαμ Γουάιλερ (1949)