Η μουσικοσυνθέτης Maria Panosian παρουσιάζει την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Booze :Upstairs (Κολοκοτρώνη 57), το 2ο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο “Red soul” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο σε παραγωγή δική της και του 105,5 Στο Κόκκινο.
O δίσκος αποτελείται από εννέα ορχηστρικά κομμάτια σε δική της μουσική -ενορχήστρωση, μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», το οποίο ερμηνεύει η ίδια, και ένα μελοποιημένο ποίημα της ηθοποιού και ποιήτριας Κικής Μαυρίδου, «Μνήμη», σε απαγγελία της Maria Panosian. Με πρωταγωνιστή το πιάνο της σε συνδυασμό με υπόγειους και ηλεκτρονικούς ήχους, βιολιά, βιόλες και τσέλα, τα 11 νέα κομμάτια του “red soul”, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το soundtrack μιας ταινίας.
Για το “red soul” θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Μηλάτος, ο σκηνοθέτης και δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης και η δημοσιογράφος και στιχουργός Φωτεινή Λαμπρίδη. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει dj party με επιλογές της Maria Panosian.

Συντελεστές του Red Soul:

Μουσική – ενορχήστρωση-programming-φωνητικά-παραγωγή: Maria Panosian
Ηλεκτρική κιθάρα και ηλεκτρικό μπάσο: Γιώτης Παρασκευαΐδης
Βιολί-Βιόλα: Δημήτρης Κουζής
Τσέλο: Hλιάνα Κορέτση
Ηχογράφηση-μίξη-μάστερινγκ: Μιχάλης Σκαράκης (Ιn a Jam Studios)
Εικαστικό σχέδιο: Λένα Σταματοπούλου
Γραφιστική επιμέλεια: Άννι Δαμιανού

*«Mνήμη» ποίηση: Κική Μαυρίδου
*«Αυτή η νύχτα μένει» στίχοι-μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Παραγωγή: Maria Panosian-105.5 Στο Κόκκινο

Θα βρείτε το album σε όλα τα δισκοπωλεία, τα κεντρικά βιβλιοπωλεία και ηλεκτρονικά στο www.reloadstores.gr

 

maria_panosian_photo_web
Album Release Party-Red soul-Maria Panosian
Ποια είναι η Maria Panosian:


Η Maria Panosian γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο και από τα 17 της χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα. Το 2011 κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική της δουλειά με τίτλο: «Πατώματα βρεγμένα» από τη δισκογραφική εταιρεία Onair music.To 2012 κυκλοφόρησε ψηφιακά το EP “X-ray”(Passive front records) και λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε το ΕP “Prophecy” (ανεξάρτητη παραγωγή).To 2013 κυκλοφόρησε το EP “Woodream” (Passive front records).Έχει ντύσει μουσικά θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Πληροφορίες για Album Release Party-Red soul-Maria Panosian:
  • Τοποθεσία: Booze :Upstairs (Κολοκοτρώνη 57)
  • Ημερομηνία: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016
  • Ώρα: 20:00
  • Tηλ. 211 4053733
  • Είσοδος ελεύθερη
Προηγούμενο άρθροΤα παιδιά του ήλιου: Κριτική της παράστασης
Επόμενο άρθροΟι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου
Έβελυν Ελένη
Τελειόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Της αρέσει να διαβάζει και να γράφει, να ακούει μουσική, να τραγουδάει και να χορεύει. Έχει αδυναμία στο καλοκαίρι, τη θάλασσα, τις συναυλίες και τα ταξίδια.