Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 22:30, με καλεσμένη του τη Λίλα Τριάντη με disco διάθεση.Έρχεται λοιπόν! Ξεχάστε ότι έχετε δει μέχρι τώρα. Το απόλυτο disco live show της αποκριάς είναι γεγονός ξανά, σε ένα χώρο διαμορφωμένο για εσάς. Στην μουσική σκηνή Σφίγγα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 22:30, μέχρι πρωίας παρέα με τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη και την καλεσμένη του Λίλα Τριάντη!

Ξεθάψτε τις δεκαετίες 80s και 90s από την ντουλάπα σας. Ντυθείτε, βαφτείτε, πάρτε το κέφι, τη ζωντάνια, την τρέλα που σας δέρνει όλους και ελάτε να μεταφερθούμε στην εποχή που αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε,
καμακώσαμε, ήπιαμε, φλερτάραμε, παρεκτραπήκαμε και ότι του καθενός συνέβη! Σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα! Δώρα, εκπλήξεις, διαγωνισμό στολής, προξενιά και βέβαια την απόλυτη συμμετοχή σας επί σκηνής. Ελάτε να γίνει της 80s και 90s δεκαετίας! Τα καλύτερα έρχονται!

Λίγα λόγια για το Δημήτρη Αϊβαλιώτη

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης γεννήθηκε στην Χαλκίδα στις 3 Δεκεμβρίου. Τα παιδικά του χρόνια τα έζησε ανάμεσα σε Χαλκίδα και Ψαχνά Ευβοίας, με ρίζες βέβαια από το περίφημο Αϊβαλί.
Από μικρή ηλικία ανακάλυψε την ανησυχία και την κλίση που είχε στη μουσική, στο τραγούδι αλλά και στο θέατρο. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού επιλέγεται από τους δασκάλους του κορυφαίος της χορωδίας κάτι που τον ακολουθεί μέχρι και το λύκειο οργανώνοντας όλα τα θεατρικά και τα μουσικά δρώμενα.

Στα 10 του χρόνια και έχοντας δώρο ένα μικρό ακορντεόν αρχίζει να δημιουργεί αυτοσχέδιες μελωδίες που αργότερα θα αποδειχτούν σωτήριες. Αυτό ήταν και η αφετηρία του. Γράφεται στο τότε ωδείο του αείμνηστου μαέστρου Παναγιώτη Κωτσόπουλου και εκεί αρχίζουν όλα.

Ως αυτοδίδακτος παίζει ακορντεόν και αρμόνιο στον τότε διευθυντή του ωδείου και δίνοντας κατατακτήριες εξετάσεις σε λίγο διάστημα καταφέρνει να τελειώσει όλη την υπάρχουσα ύλη. Κρυφακούει όλα τα μαθήματα που γινόντουσαν στο ωδείο σε όλα τα επίπεδα και στη συνέχεια τα παρουσιάζει με ευκολία. Και όμως κάτι του έλειπε. Η τότε καθηγήτριά του τον παροτρύνει να συνεχίσει και να μεταπηδήσει στις σπουδές πιάνου ως αναγνωρισμένο όργανο με φοβερές δυνατότητα καριέρας.

Το 1998 παίρνει το πτυχίο πιάνου με διθυραμβικές κριτικές και κατηφορίζει επιτέλους στην Αθήνα που ήταν παιδικός του στόχος για να συνεχίσει τις σπουδές του για δίπλωμα πιάνου καθώς και θεωρητικών.
Γράφεται στο ωδείο Ν. Σκαλκώτας στην τάξη της διεθνούς φήμης πιανίστα Ν. Μιχαηλίδου καθώς και μαθήματα τραγουδιού και ορθοφωνίας με σπουδαίους καθηγητές. Στη συνέχεια μια οντισιόν θα φέρει στο δρόμο του την διακεκριμένη σολίστα Νίκη Γερογιαννοπούλου όπου στο πλάι της θα πάρει το Δίπλωμα Πιάνου από το ωδείο Άλφα.

Η σχέση του καλλιτέχνη με το θέατρο

Ανήσυχο πνεύμα όμως έψαχνε να μάθει και το θεατρικό σανίδι. Γράφεται στη Δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή – Τράγκα και αργότερα του Γιώργου Θεοδοσιάδη και βγαίνει αμέσως στο θέατρο με πρώτο σταθμό την Αντιγόνη του Σοφοκλή και πρώτη εμφάνιση ως τραγουδιστής σε μουσική σκηνή της Αθήνας.

Έκτοτε θα ακολουθήσει μια πορεία έχοντας στη βαλίτσα του μια πολυετή θητεία. Σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και μαέστρους σε μεγάλα μαγαζιά και θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας συνθέτουν το παζλ του ανήσυχου πνεύματός του. Ακούει και παρακολουθεί όλα τα είδη μουσικής και θεάτρου, «Θεωρώ πως ένας καλλιτέχνης πρέπει και επιβάλλεται να έχει ανοιχτές όλες τις αισθήσεις του στην τέχνη σαν σφουγγάρι αν θέλει να αποκτήσει δική του ταυτότητα» είχε πει σε συνέντευξη του πράγμα που ακολουθεί μέχρι τώρα..

‘Ώσπου μετά από μια τυχαία αλλά σημαντική συνάντηση της ζωής του άρχισε να φλερτάρει και να φτάνει στα σκαλιά της δισκογραφίας με την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Μουσική σκηνή Σφίγγα
  • Διεύθυνση: Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
  • Ημερομηνία: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου
  • Ώρα έναρξης: 22.30
  • Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
  • Links:  Μουσική σκηνή Σφίγγα

 

Προηγούμενο άρθροΜπάμπης Τσέρτος «Της Καρδιάς Τα Πάθη» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη
Επόμενο άρθρο6ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Θεατρικών Αναλογίων στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης