Εξώφυλλο βιβλίου «Αισθηματική ηλικία»Οι εκδόσεις «Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΤΡΙΒΙ» παρουσιάζουν το βιβλίο/ cd του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, «Αισθηματική ηλικία» με ερμηνευτή τον Θοδωρή Βουτσικάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα Λόγια για το βιβλίο


 «Αισθηματική ηλικία» είναι η περίοδος της ζωής του ατόμου που στα πάντα κυριαρχεί μια απροσδιόριστη μελαγχολία: η θλίψη ενός καλοκαιριού, η ερημιά μιας άδειας πολιτείας, ο δρόμος πλάι σε μια θάλασσα χωρίς χρωματισμένα φώτα. Είναι η εποχή του έρωτα και της απώλειάς του. Είναι η εποχή της αθωότητας, όταν η καρδιά είναι τόσο αθώα που πιστεύει στα παραμύθια.

 

Λίγα Λόγια για το Συγγραφέα


Ο Δημήτρης Μαραμής γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο και σύνθεση στο Royal Welsh College & Drama. Έχει κυκλοφορήσει τους δίσκους: «Σκοτεινός έρωτας», «Σκηνές από βουβή ταινία», «Κυριακές μες στο χειμώνα» και «Σονέτα του σκοτεινού έρωτα». Έχει γράψει μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και εκπαιδευτική τηλεόραση.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα κάνει περιοδεία με «Αισθηματική ηλικία» αλλά και συνθέσεις από τις δισκογραφικές του δουλειές και την πορεία του στη μελοποιημένη ποίηση.

 

Πληροφορίες για το βιβλίο


Τίτλος: «Αισθηματική ηλικία»
Συνθέτης: Δημήτρης Μαραμής
Ερμηνευτής: Θοδωρής Βουτσικάκης
Εκδόσεις: Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΤΡΙΒΙ
Σελίδες: 32

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΈκθεση ζωγραφικής από τον Αλέξανδρο Μαγκανιώτη
Επόμενο άρθροΟι ψηφίδες της κας Όλγας Γουλανδρή