Ο Άγγελος Βαλέρας είναι υποψήφιος για το Βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας Πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας 2017. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας (Νύχτες Πρεμιέρας) θα λάβει χώρα από 20 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Στα πλαίσια του θεσμού, αυτή τη χρονιά ο νεαρός ηθοποιός διεκδικεί την υποψηφιότητα για την κατηγορία καλύτερης ερμηνείας πρωτοεμφανιζόμενου.

Ποιος είναι ο Άγγελος Βαλέρας

Ο ηθοποιός Άγγελος Βαλέρας είναι υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη» του Κώστα Ζάπα. Ο 19χρονος Άγγελος Βαλέρας, σπούδασε υπότροφος στο τμήμα υποκριτικής του New York College. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην διεθνή κινηματογραφική παραγωγή «Frankenstein REC», όπου θα υποδυθεί τον ομώνυμο ρόλο του Victor Frankenstein. Η ταινία θα προβληθεί σε παγκόσμια διανομή το 2018 από τον κινηματογραφικό κολοσσό Studio Hamburg Enterprises.

Λίγα λόγια για την ταινία «Αγάπη, αγάπη, αγάπη»

Η Στέλλα είναι μια 40χρονη γυναίκα, η οποία μετά τον ανεξήγητο θάνατο του άντρα της, εργάζεται ως στριπτιζέζ. Σε ένα παλιό θέατρο, το οποίο έχει μετατραπεί σε strip club, παλεύει να ορθοποδήσει οικονομικά για να φροντίσει την κόρη της. Εκεί η Στέλλα θα γνωρίσει το Νίκο, έναν γερασμένο πρώην «Καζανόβα», ο οποίος περιφέρεται μόνος, παρατημένος απ’ τη γυναίκα και τον γιο του. Ο Νίκος θα ερωτευτεί παθιασμένα την Στέλλα και θα την διεκδικήσει. Όμως, τα παιδιά τους, η Φανή και ο Έκτορας (Άγγελος Βαλέρας), θα διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο στην αγάπη. Η Φανή, που δεν έχει αποδεχτεί το θάνατο του πατέρα της, έχει γίνει βίαιη, επαναστάτρια και εκρηκτική. Αλλά κυρίως, έχει γίνει πολύ ερωτική προς τους άντρες. Από την άλλη, ο Έκτορας εγκαταλειμμένος από τη μητέρα του, γίνεται μέρα με τη μέρα ένας βίαιος και απροσδόκητος άντρας.

Όλοι τους ψάχνουν την αγάπη, που απεγνωσμένα έχουν ανάγκη. Το ερώτημα είναι αν η αγάπη θα καταφέρει να αλλάξει τη μοίρα αυτών των ανθρώπων. Η ταινία του Κώστα Ζάπα σχολιάζει την αγάπη και την απομυθοποιεί, καθώς μετατρέπεται σε ανάγκη, ζητούμενο και όπλο για τους πρωταγωνιστές.

Ο Άγγελος Βαλέρας, στον ρόλο του Έκτορα εντυπωσιάζει και κερδίζει με τις υποκριτικές του ικανότητες. Έτσι λοιπόν, βρίσκεται υποψήφιος για ένα πολύ σημαντικό βραβείο, καθώς ξεκινά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του κινηματογράφου.

Άγγελος Βαλέρας και Νικόλ Δρίζη στην ταινία του Κώστα Ζάπα «Αγάπη, αγάπη, αγάπη».
Η επίσημη αφίσα της ταινίας «Αγάπη, αγάπη, αγάπη» του σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα.
Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία

  • Σκηνοθεσία – Σενάριο: Κώστας Ζάπας
  • Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Παπαθεμελή, Αντώνης Παπαδόπουλος, Άγγελος Βαλέρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Γλώσσα: Ελληνικά
  • Διάρκεια: 102′
  • IMDB
  • www.aiff.gr
Προηγούμενο άρθροΡούμπεν Έστλουντ – Ρετροσπεκτίβα στο 58ο Φ.Κ.Θ
Επόμενο άρθροΗ Κάρμεν έρχεται στις 10 Οκτωβρίου για άλλη μία φορά στο Ηρώδειο!