Οι Αγγελική Κ., Tatsuru Arai και Unsample θα βρίσκονται την Τετάρτη στης 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 21: 00 στο Κέντρο Eλέγχου Tηλεόρασης (ΚΕΤ). Το ΚΕΤ εγκαινιάζει το θέσμο «A music made out of noise» αφιερωμένο στην ηλεκτρονική μουσική, στο θόρυβο, στα field recordings και στην αλληλεπίδραση εικόνας και ήχου. Με την πρώτη συναυλία στην Ελλάδα του συνθέτη Tatsuru Arai, ένα εναρκτήριο set της Αγγελικής Κ. και μια ηλεκτρονική performance των Unsample με τους Λευτέρη Παπαδημητρίου και Μάριου Τσάγκαρη.

Αγγελική Κ., Tatsuru Arai και Unsample

 Αγγελική Κ.

Συχνότητες που κυμαίνονται είτε πολύ ψηλά είτε πολύ χαμηλά, θόρυβος, feedback, χρήση συγκεκριμένων ήχων (field recordings). Για την παραγωγή των μουσικών της projects χρησιμοποιεί κυρίως το SuperCollider, στον κώδικα του οποίου ενσωματώνει πρωτότυπα ηχοτοπία και samples.
(διάρκεια του σετ : 20’)
https://soundcloud.com

Unsample
Live ηλεκτρονικό ντουέτο από την Αθήνα που αποτελείται από τους μουσικούς Λευτέρη Παπαδημητρίου και Μάριο Τσάγκαρη.
Εμπνευσμένοι από το κινηματογραφικό μοντάζ, την τηλεόραση, το internet, οι UNSAMPLE επεξεργάζονται τους ήχους, τη μουσική και την εικόνα ώστε να δημιουργήσουν πολυεπίπεδες αφηγήσεις, με αναφορές στην εννοιολογική τέχνη.
Σε μία από τις τελευταίες τους εμφανίσεις, και με αφορμή δικές τους συνθέσεις, οι Unsample συνομίλησαν στο ΚΕΤ με τους Artefact Ensemble.
http://unsample.bandcamp.com/
https://soundcloud.com
(διάρκεια του σετ : 40’)

Tatsuru Arai
Γεννημένος στην Ιαπωνία, ζει και εργάζεται στο Βερολίνο. Έχει σπουδάσει σύνθεση με τους Akira Nishimura, Toshio Hosokawa, Sunao Isaji (Tokyo College of Music), με τον Bernhard Lang (Graz). Σπούσασε επίσης computer-programming όπως και multimedia τέχνη με τον Wolfgang Heiniger (Μουσική Ακαδημία Eisler του Βερολίνου).
Έργα του έχουν ερμηνευτεί σε πολλές χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία, Δανία, Σουηδία, Γαλλία, Αργεντινή, Μεξικό, Ιαπωνία…) Το πεδίο της καλλιτεχνικής του έρευνας τοποθετείται ανάμεσα στην κλασική σύνθεση και τις καινούργιες τεχνολογίες και εμπεριέχει μια σαφή μεταφυσική διάσταση.
https://www.tatsuruarai.com/
(διάρκεια του σετ : 40’)

 

Μουσικοί συντελεστές της Βραδιάς

  • Αγγελική Κ. (μουσικός)
  • Unsample (μουσικοί οι Λευτέρης Παπαδημητρίου και Μάριος Τσάγκαρης)
  • Tatsuru Arai (συνθέτης)
Περσσότερες πληροφορίες

  • Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου 2017
  • Ώρα: 21:00
  • Χώρος: Κέντρο Ελέγχου Τηλεόρασης (TV Control Center)
  • Διεύθυνση: Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α , Κυψέλη, Αθήνα
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 213 00 40 496,6945348445
  • Τιμή: 6 ευρώ
  • Σελίδα ΚΕΤ 
  • Facebook

 

Διαβάστε περισσότερα Μουσικά Νέα εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΘοδωρής Κοτονιάς και Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Plus
Επόμενο άρθροΈκθεση «Vertigo» του Γιάννη Δημητράκη στην γκαλερί Alibi στου Ψυρρή