Το Artic.gr και η ομάδα του προσπαθεί να δημιουργεί συνέχεια κάτι νέο αντλώντας ενέργεια από τις ιδέες του και την έμφυτη ανάγκη του για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, όχι με ιδιοτελή κριτήρια αλλά διότι διακρίνει μια κοινωνία με σοβαρά προβλήματα σε όλα της τα επίπεδα. Λύση σε πολλά από αυτά τα προβλήματα θεωρούμε πως είναι η τέχνη και ο πολιτισμός, η παιδεία και η γνώση.
Μια περιήγηση στο Artic, θα σας πείσει για την αγνότητα των προθέσεων και των σκοπών μιας ομάδας νέων ανθρώπων που θέλουν να δείξουν σε όλους την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα της τέχνης και του πολιτισμού.
Μια νέα στήλη στο Artic μόλις άνοιξε! Η στήλη της γαστρονομίας, η οποία είναι μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα τέχνη ήρθε για να σας προσφέρει ακόμα περισσότερα!
Όπως λέει και ο Ζαν-Αντέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν, Γάλλος γαστρονόμος του 18ου αιώνα, «Γαστρονομία είναι η βαθιά γνώση όλων όσων αφορούν την διατροφή του ανθρώπου».
Η νέα αυτή κατηγορία θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων γαστρονομίας, πλούσια άρθρα, εξιδικευμένα αφιερώματα για την γαστρονομική παράδοση όλων των χωρών του κόσμου, συνεντεύξεις, πρωτότυπες και ιδιαίτερες συνταγές, τεχνικές αλλά και παρουσιάσεις χώρων εστίασης και ευρύτερου γαστρονομικού ενδιαφέροντος σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε στην ανάπτυξη της γαστρονομικής κουλτούρας και της διατροφικής παιδείας.
Εάν και εσύ νιώθεις το ίδιο για την τέχνη της γαστρονομίας, εάν πιστεύεις πως μπορείς να μοιραστείς το όραμά μας και θέλεις να προσφέρεις τότε στείλε το βιογραφικό σου για να ενταχθείς στην ομάδα του Artic.gr. Από την συνεργασία σου με το Artic τα κέρδη που έχεις να αποκομίσεις είναι πολλά· υπέροχες εμπειρίες, ουσιαστική προϋπηρεσία, γνωριμίες, αλλά και «τριβή» με έναν από τους πιο γοητευτικούς, επαγγελματικούς χώρους, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη.

Στο Artic.gr ζητούμε αρθρογράφους παθιασμένους, αποφασιστικούς και σταθερούς ως ιδανικούς συνεργάτες στον τομέα της γαστρονομίας.

Αν θέλεις λοιπόν να συμμετέχεις στην ομάδα μας στείλε το βιογραφικό σου στο aggelia@artic.gr και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!!!

Σημ.: Η αρθρογραφία είναι εθελοντική και η εργασία γίνεται από το σπίτι.

 

Artic.gr logo red
Artic.gr logo red

Artic.gr: Οι τέχνες στα καλύτερά τους!

Facebook Artic.gr

Ο τομέας της γαστρονομίας στο Artic.gr

Προηγούμενο άρθροΣτον πλανήτη του Εμείς: έκθεση του Μουσείου Παιδικής Τέχνης
Επόμενο άρθροΤο φαινόμενο του θερμοκηπίου – Επίσημη πρεμιέρα στο Studio Μαυρομιχάλη