Συνεχίζεται για 10η μέρα το 21ο Παζάρι Βιβλίου στη πλατεία Κοτζιά, το οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Στο παζάρι, ο αναγνώστης θα βρει περίπου 300.000 τίτλους βιβλίων και 180 εκδότες.

Το παζάρι βιβλίων, λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), από 13 Ιανουαρίου έως και 5 Φεβρουαρίου 2017.

Παζάρι Βιβλίου-Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά)

Το Παζάρι Βιβλίου στη πλατεία Κοτζιά,  είναι μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί. Διοργανώνεται είκοσι ένα πλέον έτη, φέρνοντας κοντά το αναγνωστικό κοινό με χιλιάδες βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ.

Το 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017, πραγματοποιείται και φέτος στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά). Συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) Παράλληλα έχει την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το μεγαλύτερο παζάρι βιβλίων, το οποίο έχει ξεκινήσει από τη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην Πλατεία Κοτζιά, έχει το κεντρικό σύνθημα: «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ».

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και στο φετινό 21ο Παζάρι Βιβλίου, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων. Οι τιμές δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Ο αναγνώστης θα βρει μια τεράστια ποικιλία αξιόλογων βιβλίων για κάθε ηλικία και αναγνωστικό κοινό, σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση. Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα, με την τιμή πώλησης στο Παζάρι Βιβλίου.

Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο).

Πληροφορίες για την εκδήλωση

  • Εκδήλωση: 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017
  • Τοποθεσία: Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά)
  • Ημερομηνίες: 13.01.2017-05.02.2017
  • Είσοδος ελεύθερη
Προηγούμενο άρθροΟ Εμποράκος (The Salesman/Forushande) του Asghar Farhadi
Επόμενο άρθροΟ Μπέρτολτ Μπρεχτ στις Ημέρες Μπρεχτ στην Αθήνα από την Robin4Arts