Το ArtWall συμπληρώνει τον Ιούλιο 3 χρόνια ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 29 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά event, θεατρικές παραστάσεις και performances, με τη συνεργασία 100 και πλέον καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. H έκθεση 1095 Art Days | ArtWall έχει διπλό στόχο, να μας θυμίσει τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια αλλά και να δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση νέας δουλειάς από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες. Σε πείσμα των καιρών και με τη ζωτική υποστήριξη του Fresh Hotel, το ArtWall γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε ως ένα νέο καλλιτεχνικό spot στο κέντρο της Αθήνας.

Το ARTWALL Project Space ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό την προβολή της σύγχρονης τέχνης και τη συνεύρεση και συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του χώρου της τέχνης. Την κατεύθυνση του εικαστικού προγράμματος του ArtWall σχεδιάζει και υλοποιεί η Φωτεινή Καπίρη, καλλιτέχνης, επιμελήτρια και συν-ιδρυτήρια του CAMP! Contemporary Art Meeting Point, ώστε το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τα πρότυπα της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής.

Η επετειακή έκθεση των 3 χρόνων του ArtWall θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου, και το βράδυ θα ακολουθήσει opening party στο Fresh Hotel Air Lounge Bar, με προβολές και κλήρωση με δώρα από το Fresh Hotel, και τις Εκδόσεις Νεφέλη, Εκδόσεις Μελάνι, Εκδόσεις Ροδακιό και Εκδόσεις Οκτώ με βιβλία τέχνης και πολιτισμού.

Συμμετέχουν: Paul Cohn, Κατερίνα Αθανασίου, Γιώτα Αποστολοπούλου, Ανδρέας Βούσουρας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος, Γίγας, Βάλια Γκούζια, Αριστέα Γράβου, Μπάμπης Καραλής, Γιώργος Καρβέλας, Γιάννης Καρδάσης, Κατερίνα Κατσιφαράκη, Άγης Κελπέκης, Ισμήνη Κινγκ, Γιάννης Κόκκαλης, Γιάννης Κουτρούλης, Ευδοκία Κύρκου, Γιώργος Λυντζέρης, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Ευσεβία Μιχαηλίδου, Στέλλα Μπορουτζή, Όλγα Μπρούμα, Αλίκη Παλάσκα, Αντρέας Πασιάς, Μαρία Πασχαλίδου, Λευθέρης Πλακίδας, Δημήτρης Πρωτόπαππας, Christian Rupp, Γιάννης Σινιόρογλου, Αννέττα Σπανουδάκη, Δημήτρης Χαλάτσης, Γιάννης Χρηστάκος, Χρήστος Χρυσόπουλος.

Πληροφορίες
Εγκαίνια: Παρασκευή 24 Ιουλίου, 2015, 20:00
Διάρκεια: 24 Ιουλίου – 8 Σεπτεμβρίου, 2015
Opening party: Παρασκευή 24 Ιουλίου, 2015 @ Fresh Hotel Roof Bar, 22:30

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινό bazaar από τις Εκδόσεις Καστανιώτη
Επόμενο άρθροΜπερδέματα στο Broadway – Στις αίθουσες από 30 Ιουλίου